D Dezvaluiri

În comisia A.T.O.P a Consiliului Județean a fost numită o ”pițipoancă politică”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Comisia A.T.O.P. este Autoritatea Teritorială de Ordine Publică care asigură reprezentarea și promovarea intereselor comunității în organizarea și funcționarea Poliției Române. Această comisie formată la nivel de conducere a Consiliului Județean sesizează și propune măsuri de înlăturare a deficiențelor din activitatea Poliției și face propuneri pentru soluționarea de către organele de Poliție a sesizărilor, referitoare la încălcarea drepturilor și libertăților cetățenilor, care îi sunt adresate.

O comisie importantă pentru reprezentarea cetățenilor în contextul unei Poliții tot mai abuzivă și mai indolentă în relația cu cetățeanul. Situația creată în ultimii ani impune nevoia de politicieni calificați, care au demonstrat o activitate și experiență competente pentru o luptă cu niște interese atât de puternice! Nu știu cât își mai poate permite populația să tolereze umilințe în fața intereselor sale prin aceste neîmpliniri care parcă, în ultimul timp, devin tot mai pregnante!  

Cine este Roxana Călina Roșu

Este membru PER (Partidul Ecologist Român) venită prin trădare de la PNL – ul lui Cristian Buican. A trecut la PER în timpul exercitării primului mandat de consilier județean unde fusese susținută de către liberali. Implicată la vremea respectivă într-un mare scandal, PER-ul a susținut-o la localele din septembrie 2020 pentru al doilea mandat de consilier județean ca o consolare a gestului făcut.

Dacă profesional, Roxana este un dascăl care și-a câștigat toate examenele pe propriile forțe și are reputație foarte bună la catedra de limba română unde este titular, politic nu a vrut să facă nimic. Nu este implicată în infrastructura organizațiilor pe care ar trebui să le reprezinte, nu păstrează legătura cu ședințele, cu înființările de filiale, cu problemele oamenilor, cu construcțiile de strategii politice, etc. pentru că nu are timp, nu are chef și nici nu vrea.

S-a cantonal în cafenelele de lux ale Râmnicului unde participă la toate ”pălăvrăgelile culiselor politice”, petrece ore în șir la saloanele de înfrumusețare și este mascota protocoalelor partidului ecologist vâlcean, bifând ședințe, întâlniri, etc.

Roxana Roșu este prietena noastră și Cozia-Info are contracte, facem interviuri sterile despre politică și viziunea contemporanului în discuții despre nimic! Dar asta este o poveste restrânsă la nivelul relității politicii de cafenea. 

Când încercăm să demonstrăm că piatra poate deveni un trandafir ajungem să constatăm că devenirea chiar este o regulă generală care impune niște canoane. Chiar și atunci când încercăm să o construim din piatră!

 

În numele celor din nord, care au nevoie măcar să creadă, că în instituțiile importante ale județului sunt oameni cu respect pentru politica în care s-au asumat, lansez acest semnal către Călina – Roșu Roxana să rămână unde este și să lase treburile importante în seama celor care se califică pentru asemenea treburi și privesc cu seriozitate politica asumată.