D Dezvaluiri

Descinderi DNA la Primăria Brezoi

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

 

În cursul acestei dimineți, 14.10.2021 primarul Robert Schell a fost luat cu asalt de către ofițerii Direcției Naționale Anticorupție care verifică ativitatea din interiorul actelor primăriei și mai ales licitațiile și contractele. La ora actuală primăria este închisă, funcționarii de aici sunt interogați, iar ofițerii DNA cară documente din contabilitatea primăriei care sunt sechestrate. Acesta este filmul evenimentelor desfășurat împotriva grupului condus de Robert Schell, care a devenit în ultimii ani un ”galactic al paraîndărătului”.

Schell este la al patrulea mandat în fruntea brezoinilor care l-au ales să le reprezinte interesele administrative. Fiu al satului, un om cu carismă și destul de simplu își începe mandatul cu promisiunea pentru un Brezoi pe care să-l construiască împreună cu oamenii lui și interesele comune. După paisprezece ani Schell este total schimbat! S-a ”înhăitat” cu cei mai periculoși pușcăriași ai județului Vâlcea, și-a aruncat familia și nevasta trecând la feeria amantelor, bugetul local și proiectele de achiziții prin programe europene au început să fie tratate greșit față de regula generală corectă, în relația cu oamenii și interesul comun a devenit inabordabil hotărând numai în interes propriu.

Astăzi, 14 octombrie 2021 Schell primește prima palmă din partea statului de drept și anume rușinea de a fi anchetat sub o descindere de forță din partea ofițerilor Direcției Naționale Anticorupție. Este greu de imaginat ce putregai este la această primărie dacă s-a ajuns până aici!