D Dezvaluiri

Primarul Brezoiului intrat în anchetele procurorilor ...

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În luna octombrie 2021, Primăria Brezoi a fost luată cu asalt de către ofițerii de de la D.G.A (Direcția Generală Anticorupție) în urma unor dosare de fals, trafic de influență, gestionare frauduloasă, delapidare din bani europeni construite sub acoperire în dauna Primăriei Brezoi și a primarului Robert Schell. O primărie condusă de peste trei mandate de către Robert Schell (PNL) primarul iubit care a implementat în acest oraș proiecte din care și-a luat toate laudele și toate ”paraîndărăturile”! După atâția ani de muncă și determinare pentru Brezoi, cucernicul Robert este credinciosul care nu se mai poate apropia de Altar din lipsă de mărturisire ... 14 ani în care, în loc să fie imaginea unui om care a înțeles ceva din încrederea brezoienilor a demonstrat exact opusul ...

Luna octombrie 2021 aduce peste 20 de mașini de polițiști, procurori, ofițeri, luptători din trupele speciale care descind la Brezoi și iau cu asalt primăria împreună cu toate cu toate proprietățile lui Robert Schell. Imaginea de cristal a omului care organiza blues festival și care se lăuda că muncește pentru prosperitatea brezoienilor a fost pusă cu botul pe labe și cercetat ca un adevărat făptuitor.

Octombrie 2021 este data de început a cercetării penale a făptuitorului Robert Schell. Au fost ridicate baxuri de documente începând cu anii 2012 care vor fi verificate pagină cu pagină până la verdictele finale. Vor fi anchetați oameni, familia lui, angajați din primărie, etc. A început, pe capul lui Schell, o corvoadă stresantă și rușinoasă a dosariadei.

Încep de acum, jocurile de culise: avocați, anticamerele intervențiilor, stresul anchetelor și toate astea pe bani mulți. Încep ani de zile de incertitudine și de băgatul mâinii într-o pușculiță unde nu se mai cotizează cu ”paraîndărături”. Credinciosul fără lipsă de mărturisire va merge, de data aceasta la biserică ca să aștepte ceva care nu vine! Pentru că atunci când era bine ”șmecherașul fără pedigree” s-a gândit numai la interesele lui.

Becherul tomnatic a stricat tot ce clădiseră frumos oamenii din micuțul Brezoi, a dărâmat tocmai ce promisese oamenilor că va face pentru Brezoi! Să fie cinstit și să-i reprezinte interesele pentru o construcție modernă.