D Dezvaluiri

Atenție Nord! La Rm.Vâlcea, Gutău vă păcălește ...

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

La ora actuală în municipiul reședință de județ, Rm.Vâlcea se instituie ”infecția virală a capitalismului”! Adică, fiecare calcă pe cadavre numai bani să iasă! Conslierii municipali, în frunte cu primarul Mircia Gutău și sfătuitorul său, Eusebiu Vețeleanu (președintele PER) impun taxa obligatorie de parcare pe toată ”călcătura” orașului Rm.Vâlcea. Vom avea de acum, de la fiecare răsărit de soare până la ora 17.00, de plătit câte (2 lei la fiecare jumătate de oră - pentru fiecare oprire) în orașul de diamant condus de Mircia Gutău și neprețuitul Eusebiu Vețeleanu!

Un iad decolorat care este amplificat de faptul că această taxă nu mai poate fi plătită la încasatorii ambulanți ai primăriei, oamenii lui Eusebiu au pus achitarea plății în dauna serviciilor de telefonie. La acel SMS trebuie să plătiți TVA, plus alte taxe la compania de telefonie, despre care râmnicenii cu tocuri înalte și pantloni strâmți, nu vorbesc în nici un comunicat de presă sau pe la vreun ziar din ograda partidului.

Începând de astăzi, dacă sunteți obligați să mergeți la Rm.Vâlcea pentru spital, permis auto, cazier, analize medicale, pașaport, CEZ, ENEL, etc. veți fi obligați să trimiteți SMS cu plată pentru fiecare parcare efectuată. Altfel, veți găsi amenzi în valoare de 400 lei. Aceste SMS-uri sunt suficient de înșelătoare pentru că nu spun clar câți bani plătești, de fapt, pentru amărâta de parcare în orașul de diamant al tovarășilor Mircia și Eusebiu! Și nu uitați ... dacă schimbați parcarea plățiți din nou alt tarif cuprins într-un nou SMS ...

 În concluzie ...

Mircia și Eusebiu au uitat că românii sunt europenii care muncesc cel mai mult pe bătaie de joc și că mulți oameni din î treg județul lucrează la multi-județenele Annabella & Diana pe 1350 lei / lunar. Prin aceste bluff-uri, Eusebiu Vețeleanu insistă cu toată convingerea să arate tuturor că deciziile lui politice sunt neinspirate la nivel administrativ!