D Dezvaluiri

Un preot din Călimănești are probleme cu ... ”fufele”!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

După ce a trecut printr-un divorț devastator, preotul parohiei Păușa și-a revenit destul de greu. Mariajul de peste 20 de ani, al cucernicului Edi Toader a avut de îndurat tot felul de reclamații, după fosta preoteasă care nu l-a menajat deloc. Preacuvioasa Alina construind o despărțire clasificată la nivelul de: ”care pe care”!

Încheind perioada de supremă amărăciune a sălilor de judecată a urmat un timp de ușoară depresie din partea popii, care a dat de înțeles tuturor agențiilor radio - șanț, că intersecția istorică familie – cămin – iubire ar fi înțărcat.

Totuși, familia și enoriașii l-au remontat pe popă și întors cu cheia, acesta a reintrat în universul sincopat al relațiilor de iubire ”trăgându-și” tot o profesoară cu care anunța cumva reintrarea în viața normală și liniștită ...

Dar, surpriză ...

După câțiva ani de flori și infinite cărări nici asta nu-l menajează deloc! La fel ca prima preoteasă construiește o despărțire de: ”care pe care”! Radio șanțul are să afle acum din jalbele depuse la Arhiepiscopia Râmnicului împotriva preotului Edi Toader despre:

  • pumnii cărați în gură de-a lungul celor șase ani;
  • episoadele delicios de ipocrite de beție ale popii;
  • absențele repetate de la slujbele bisericești;
  • de episodul Sighișoara, unde în camera de hotel popa ar fi spart tot ce i-a ieșit în cale;
  • despre relația ascunsă cu Lăptăreasa, o pitzipoancă de fitze din Rm.Vâlcea cu care mai evadează popa la Cazanele Dunării. Și pentru că are weekend-urile ocupate cu coktailurile Lăptăresei, a doua preoteasă deznădăjduită, a reclamat că slujbele le-ar oficia tacsău, fostul măsluitor de terenuri bisericești preotul pensionar Vasile Toader;

Este destul de clar că popa nu mai alege să meargă la biserică, ca să aștepte ceva care nu vine și alege să apuce cu două mâini din plăcerile nevinovate ale ispitelor diavolești. Trăit discret în cochetul resort călimăneștean, din zona Păușa este destul de ferit de ochii contemporanilor numai că, parcă la o perioadă ciclică, se găsește câte o preoteasă să dea ... în vileag!