D Dezvaluiri

Poliția Locală Călimănești trebuie să oprească ”De Îndată” publicitatea ilegală și fără autorizație săvârșită de Vaporașe Valentin Sotir

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Orice activitate comercială desfășurată pe raza Unității Administrativ Teritoriale Călimănești trebuie să respecte niște norme. În cazul vaporașelor de croazieră trebuie respectate:

  1. Regulamentul de desfășurare pentru agrement nautic impus de Apele Române;
  2. Regulamentul de desfășurare al comerțului, publicității și agrementului turistic impus de către Consiliul Local al Primăriei Călimănești;
  3. Legea Taximetriei care obligă toți operatorii de servicii să stea la rând. Taximetriștii din stațiune respectă această Lege, în stațiile amenajate este liniște, nu au existat scandaluri sau discuții între taximetriști.

 

Valentin Sotir aplică alte Legi ... după interpretare personală!

În stațiunea Călimănești – Căciulata sunt patru operatori de vaporașe de agrement. Stabiliți pe lacul de acumulare artificial al râului Olt între barajul Călimănești și barajul Turnu. Fiecare deține propriul debarcader. Ideea acceptată pentru acest tip de agrement este următoarea:  Primăria în colaborare cu Apele Române oferă spații pentru debarcadere unde operatorii așteaptă turiștii în liniște și pleacă în mod civilizat în plimbările pe apă. Mai mult, Consiliul Local trebuie să identifice posibilități de înființare terase de alimentație publică care să completeze peisajul și să ofere turiștilor un cadru de agrement dezvoltat și confortabil.

Dintre cei patru unul singur a furat stratul, este vorba despre Valentin Sotir care nu a fost de acord să respecte normele pe care le-am prezentat mai sus. A așezat pe aleile parcurilor, în fața mănăstirii Cozia, la hoteluri ... copii (întreaga familie), participă el personal, împart pliante și conving turiștii să beneficieze de plimbarea cu vaporașul lor (ca în țările musulmane). Practica aceasta demolează concurența care are două alternative: ori se uită cum turiștii merg la vaporașele lui Sotir, ori întră în luptă ... Din cei trei operatori, concurenți, doi respectă regulamentele (vaporașul Consiliului Județean și vaporașul uni hotel privat), al treilea, Remus Moldoveanu (băiatul cel mare a lui Nelu Nămol) a intrat în luptă. În materialele viitoare vă vom prezenta reportaje din interiorul luptei!

 

Publicitate și reclamă săvârșită în mod fraudulos

Pe lângă bataia de joc și infracțiunile comise în formă continuată de către tulceanul susținut cu tupeu de ”Dora de la sculărie” mai este încă una! Publicitatea și reclama făcute fără aprobare din partea Primăriei Călimănești. Timp de 12 ani de zile au fost montate bannere publicitare ”Vaporașe Valentin” prin numeroase locuri din interiorul orașului Călimănești, a fost amplasată o caravană (matiz albastru cu coviltir) care timp de 12 ani de zile nu a avut aprobare și nici nu a plătit taxele de publicitate ...

 

În consecință ...

 

  • Având în vedere că toată lumea plătește taxe și impozite, iar Niculina Grigore consilier în cadrul Primăriei Călimănești, procedează ”în stil dement” pentru recuperarea datoriilor de la localnici se pune problema și în acest caz să fie recuperat prejudiciul pentru perioada de 12 ani cu penalitățile care se impun și intrarea în legalitate.
  • Departamentul juridic al Primăriei Călimănești să inițieze procedurile de sancționare penală pentru nerespectarea regulamentelor de publicitate și reclamă;
  • Poliția Locală Călimănești să retragă ”DE ÎNDATĂ” toate banner-ele de publicitae ”Vaporașe Valentin” și ”Vaporașe Remus” aplasate ilegal, fără autorizație pe raza stațiunii Călimănești – Căciulata.