F Faptul divers

Directorul Emil Popa a creat un moment emoționant la deschiderea anului școlar din Călimănești

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Un moment emoționant s-a petrecut astăzi la școala generală Șerban Vodă Cantacuzino din Călimănești, la festivitatea de deschidere a anului școlar 2018 – 2019.

În monentul în care au fost prezentați invitații și oficialitățile prezente la manifestare, directorul acestei unități de învățământ, prof. Emil Popa, a remarcat prezența de la balconul unui bloc din apropiere a fostei profesoare de biologie, actualmente pensionată, doamna Victoria Piele. Încadrată foarte frumos în discursul directorului zecile de părinți și elevi au aplaudat la scenă deschisă prezența acestui dascăl care a lăsat în urmă o activitate descrisă prin cuvinte la superlativ. În fața acestui gest neașteptat și plin de emoție, profesoara de odinioară a plecat capul pe balustrada balconului și a început să plângă!

„Permiteți-mi să vă prezint invitații de astăzi (a spus Emil Popa) ne-a făcut onoarea să fie prezent dl. primar Florinel Constantinescu, dl. vice-primar Vasile Scârlea, consilier județean dl. Samoil Vâlcu, este prezent și cmd. Poliției Călimănești, șeful Poliției Locale, consilieri locali, foști directori ai acestei școli. Aș vrea să mai spun că avem un invitat, chiar dacă nu este prezent aici în curtea școlii, o fostă profesoară la această școală, doamna Piele Victoria, care de acolo de la balconul dânsei urmărește, ca în fiecare an, festivitatea de deschidere. Să o salutăm și s-o aplaudăm pentru o viață dedicată școlii și pregătirii tinerelor generații.”