F Faptul divers

Încă un mix marca DJ Bobby – Trip to Romania 2023 – episodul 2, vârful Cozia

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Evenimentul a avut loc joi, 16 noiembrie 2023 pe vârful Cozia, zona de muche cu vedere către partea de sud - vest a versantului.

DJ Bobby este călimăneștean și s-a lansat în cariera de DJ în discotecile stațiunii Călimănești – Căciulata. A primit, cumva, această pasiune de la tatăl său (Nicu Albu) care în anii comuniști a fost un DJ cunoscut în zonă. Ne amintim discoteca de la Casa de Cultură, Lacto, etc.

Acum DJ Bobby este pe mâna lui ... mai performant, mai aplicat și mai dotat tehnic. 

În data de 13 februarie 2023 a demarat proiectul național numit ”Trip to Romania 2023”, care oferă un concert în aer liber cu mixaje audio realizate de DJ Boby alături de prietenii lui Cezar și Gabriel.

Lângă sunet sunt așezate în sistem video teme și imagini din locația unde este realizat concertul. Mixurile au în jur de 30 – 40 minute, sunt 7, 8 piese care sunt schimbate pe teme diferite, iar farmecul muzicii, al bass – ilor, al mixurilor este atunci când asociezi această construcție cu imagini deosebite: ”Continuăm aventura aceasta alături de Cezar (fotograf la Magic Frames Studio) și Gabriel (filmări, producție și montaj video) care acum sunt alături de mine în vârful muntelui, la cota 1600 m, cu boxe, mixere, drone, camere de filmat. Construim episodul 2 vârful Cozia – Afro tech. Un gen african în trend la ora actuală, se ascultă în toate discotecile, au apărut multe remixuri, iar cu această ocazie dorim să promovăm frumusețile acestei destinații de munte care este legată de orașul Călimănești. Data viitoare, de ziua României, ne gândim la un mix românesc, realizat în costume populare, undeva pe Transalpina cu muzică românească remixată.”