P Politică

Informația de pe surse s-a confirmat! Romeo Vlad a ”descălecat” la organizația A.U.R Călimănești

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Cine este Romeo Vlad?

Politician local din orașul Călimănești. Recomandat de familia Buganu (nepotul celei care a fost Mariana Buganu), a activat în PSD, președintele organizației de aici, consilier local în patru mandate. Din 2012 Romică (cum îl cunoaște toată lumea) trădează în formă continuată în favoarea lui Florinel Constantinescu (actualul primar) asigurând în rândul celor 15 consilieri locali, din cel mai important for decizional al orașului Călimănești, un suport la vot. În numele PSD-ului și în numele opoziției, de 12 ani reușește să păcălească segmentul de electorat care nu votează cu Florinel Constantinescu și să întoarcă voturile pentru acesta în Consiliul Local. De exemplu, în mandatul politic 2020 – 2024 Romică Vlad - PSD a avut trei consilieri pe care i-a folosit pentru asigurarea susținerii majorității primarului Florinel Constantinescu (PNL).

Pe plan personal Romică are o familie frumoasă, doi copii, o gospodărie model, este căsătorit și deține o firmă de construcții unde este un excelent meseriaș, dar mare mincinos! Minte de îngheață Oltul când este vorba de programări pentru lucrări.

Ce s-a întâmplat duminică 10 martie?

A confiscat organizația locală A.U.R condusă de Gh. Mihălcioiu. Au fost prezenți de la Rm.Vâlcea președintele Flialei A.U.R Vâlcea Antonio Popescu, secretarul Gh. Drăgan, coordonatorul zonal Liviu Enache și Gabriel Paraschiv care au dizolvat organizația A.U.R Călimănești și au lăsat la conducere doi vicepreședinți. Gh. Mihălcioiu (fostul președinte A.U.R. și Romeo Vlad noul venit): Președintele Antonio Popescu a declarat: ”Vom face în felul următor, vreau să știe toată lumea ... În momentul acesta, la Călimănești, avem două persoane care doresc să candideze la primăria orașului. Peste câteva zile vor fi invitate la un interviu după un anumit punctaj, pe care nu-l fac eu îl fac niște pshihologi ai partidului. Este o comisie formată dintr-un om care știe administrație, un pshiholog și o altă persoană politică de la București. Se va face un punctaj cu note de la 1 la 10, în funcție de acest punctaj și în funcție de sondajul care va fi făcut la Călimănești de către o firmă specializată de la București. În funcție de asta vom stabili cine va fi desemnat.!”

Romeo Vlad a fost însoțit de 29 de persoane care s-au trezit brusc că iubesc A.U.R și vor să devină membrii în această organizație. Este vorba despre familia lui, despre vărul acestuia Viorel ”Ciușhu” cu familia, fostul milițian tablagiu Ionescu alături de nevastăsa Dana Ionescu (pedagogă la liceul de turism) membră de partid la PSD, și susținătoare în corul de miorlăite ale lui Florinel Constantinescu PNL, Petrică ”Buciumai” Ceapă – omul primarului și beneficiar de apartamet ANL, Mircea Popa, fiul profesorului Sorin Popa, beneficiarul unui grant de 30.000 euro oferit prin Primăria Călimănești, condusă de Florinel Constantinescu.

De ce acest circ?

Pentru că PSD Vâlcea s-a prins de jocurile ieftine ale lui Romică Vlad și din anul 2022 l-au exmatriculat din toate funcțiile de conducere ale organizației de la Călimănești. În locul lui au fost aduși oameni serioși și responsabili față de interesul local care garantează că votul primit va fi folosit ca opoziție cinstită în cadrul Consiliului Local Călimănești.

Este o victorie pentru PSD care își asigură transparența și stabilitatea ideilor politice și a muncii de partid. Din acest mandat a fost înlăturat cancerul trădărilor interne și al oamenilor pe care nu te poți baza. Și tot de acum putem spune că aceștia rămân izolați într-un loc în care electoratul îi poate identifica cu ușurință ...