P Politică

AUR Vâlcea prestație politică penibilă în organizația Călimănești

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Am privit zilele acestea atitudinea conducerii AUR Vâlcea față de organizația de la Călimănești, unde vântul de stepă al politicii de nicăieri a apucat cu două mâini munca și feedback-ul acestui partid care, în mandatul 2020 – 2024 a construit temeinic.

Jocurile culiselor, manevrate de gruparea Florinel Constantinescu – Sami Vâlcu, descălecată în stațiunea de sub Cozia în urmă cu 12 ani, au îngenuncheat, efectiv, o organizație care se construise în mentalul colectiv de la Călimănești ... AUR! Ei bine, acest AUR nu mai există! Cu Gigi Mihălcioiu (președinte), cu dl. Matei Bugeanu (candidat pentru primărie), cu dl. Sirețchi (secretar), dl. Dan și alții. Biroul lor constituit în urmă cu un an a fost dizolvat în 60 de minute! Pentru că o gașcă de băieți deștepți, disperați, care nu și-au făcut bine temele mandatului politic 2020 - 2024 au tras sforile ca să-și asiugure marginile de gard rămași corigenți, din nou, în fața electoratului călimăneștean. Florinel Constantinescu nu putea să-i trimită la orice partid pentru că trădătorii nu au mesaj și nici credibilitate ca să construiască pe persoană fizică, ei sunt doar niște bieți revendicatori de peste noapte ai averii naționale! Singurul fapt cu importanță și eficient este AUR, pentru că numai AUR poate oferi voturi preț de un consilier sau doi.

Eu, ca cetățeanul Nartz și cred că și dvs. ați privit AUR – ul ca pe niște luptători, oameni cu valori naționaliste și total împotriva jocurilor de culise, corupție, paradeală. Ca un partid care își apără membrii și este alături de ei la bine și la greu!

Duminică 10 martie 2024, Antonio Popescu (președintele AUR Vâlcea) alături de toată ”târla” din Biroul Permanent al Filialei Vâlcene și-a aruncat oamenii în 60 de secunde! Au trădat toate angajamentele făcute până acum și ne-au arătat, aici la Călimănești, că democrația politică este o noțiune pedantă și burgheză în lumea maselor care se finalizează totdeauna cu amărăciune pentru cei care mai cred în idealuri și lozinci.  La ședința de duminică am ascultat discursul lui Antonio Popescu timp de o oră și 17 minute, a fost o nesfârșită mărturisire despre AUR și dragostea pentru popor, pentru binele electoratului. Dar la proba contrarie de la sfârșitul ședinței, bietul băiat a rămas repetent la ... politică!

În scurt timp candidatul pentru Primăria Călimănești (din partea AUR) va fi ”Guguloi al lui Nini Zgripcea” din Jiblea Veche și președinte de tarla AUR, Romică ”Buganu” Vlad care se va înfrupta din listele electorale cu ”balele scurse”. Totul va fi sub coordonarea Țarului de Căciulata care își va arunca balastul listelor electorale, repetenții față de care are datorii politice, peste munca unor oameni care, cel puțin aici, au fost luați și au căzut de fraieri! 

 

Aceasta a fost pastila zilei de astăzi, mâine vom vorbi despre miorlăiala electorală făcută de Constantinescu pe lângă Partida Rromilor și cât de penibil a fost alături de Romică Vlad în încercarea de a mai ”culege” niște voturi.

Trebuie să știți că în anul 2004 când ziarul Cozia-Info a fost deschis la Călimănești s-au purtat discuții cu Forumul Cultural Călimănești care își desfășura activitatea la Biblioteca A.E. Baconsky. Discuțiile au vizat colaborarea ziarului cu tot ceea ce însemna cultură și activitate culturală locală. Pe banii Coziei-Info (tipărire, tehnoredactare, spațiu editorial) au fost alocate patru pagini de ziar Forumului Cultural Călimănești, iar doctorul Gh. Mămularu a fost numit director onorific al publicației Cozia-Info. În anul 2012 noul primar al orașului, Florinel Constantinescu a distrus Forumul Cultural Călimănești.