P Politică

PSD Călimănești a intrat oficial în lupta pentru Primărie

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

 

Duminică, 28 aprilie 2024, Președintele PSD Călimănești, Mihai Iacovete a făcut un anunț important pentru comunitatea din Călimănești. Susținut de câteva sute de membri de partid și de către echipa politică din cadrul organizației PSD au depus oficial actele pentru schimbare și restabilirea echilibrului politic în stațiunea Călimănești, și-a oficializat candidatura pentru funcția de primar și, în același timp a depus lista candidaților pentru Consiliul Local, avându-l alături pe dl. C-tin Rădulescu, Președintele Consiliului Județea Vâlcea.

Această mișcare reprezintă o dovadă de asumare, alături de intenția de implicare față de nevoile și problemele de orice fel a locuitorilor din Călimănești. Prin prezentarea unei liste complete de candidați, Mihai Iacovete demonstrează pregătirea de a asigura o administrație responsabilă și de a reprezenta interesele variate ale comunității.

Determinat și deschis la dialog își propune să promoveze dezvoltarea durabilă, să îmbunătățească infrastructura și să sporească calitatea vieții în orașul Călimănești. Depunerea acestei candidaturi și prezentarea listei de candidați susținuți de către președintele C-tin Rădulescu, reprezintă un moment crucial pentru revenirea orașului la normalitatea democratică și reconstruirea proiectelor, a dialogului și viziunii serioase aici.

”Este o decizie tare grea, care aduce pe lângă lupta politică, a ideilor, a contactului cu oamenii care mi-a făcut plăcere și chiar m-a relaxat, aduce o luptă a culiselor politice tare urâtă și apăsătoare! Pentru mine politica este nouă, sunt implicat la nivel de management administrativ și politic unde sunt pregătit. Îmi este ușor să lucrez cu oamenii, să-i ascult și împreună să luăm decizii pentru interesul general. Nu mi-e greu deloc, pentru că și mie, marea majoritate a doleanțelor și solicitărilor oamenilor cu care am discutat mi se pare firească și așa gândesc și eu. Cele mai grele mi se par jocurile din spatele culiselor, dar le vom rezolva! Nu sunt singur, am o echipă, este expertiza PSD Vâlcea, a președintelui nostru și a oamenilor care vin alături de noi din ce în ce mai mulți cu fiecare zi.” A declarat Mihai Iacovete pentru Cozia-Info.