P Politică

PSD Călimănești - Sebastian Constantin Savu: ”Vreau să reprezint interesele tinerilor din comunitatea noastră!”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Mă adresez în calitate de candidat pentru funcția de consilier local. Sunt convins că putem face din comunitatea noastră un loc mai bun, mai vibrant și mai incluziv pentru toți locuitorii săi.

Sunt un tânăr născut și crescut în orașul Călimănești și sunt convins că tineretul din orașul nostru are nevoie de un reprezentant în Consiliul Local. Mă angajez să fiu o voce puternică pentru nevoile și aspirațiile tinerilor de aici, îmi doresc să aduc prospețime și energie în cadrul Consiliului Local și să reprezint interesele tinerilor din comunitatea noastră.

Domnul Mihai Iacovete, candidatul organizației noastre, este o persoană foarte deschisă și cu o profundă admirație pentru generația tânără și, implicit, pentru comunitatea tinerilor din orașul Călimănești. Cu spijinul dumnealui și a întregii echipe am elaborat un plan bine structurat și care, printre altele, cuprinde o serie de programe și inițiative menite să le ofere tinerilor posibilitatea unui viitor frumos aici, în orașul nostru. Este important ca tinerii din comunitatea noastră să aibă parte de opotunități de carieră cât mai diverse, de o educație solidă, de activități culturale, sportive și de divertisment menite să îi unească și să-i ajute să-și valorifice cât mai bine calitățile.

Vă scriu cu o profundă admirație și încredere în candidatura noastră la Primăria orașului. Domnul Mihai Iacovete, candidatul nostru, este o persoană dedicată cu viziune și determinare pregătit să conducă orașul către un viitor strălucitor și prosper. Prin viziunea sa clară și prin angajamentul său față de valorile noastre demonstrează că este pregătit să facă schimbările necesare pentru a răspunde nevoilor și aspirațiilor comunității noastre.

Victorie PSD! Victorie Mihai Iacovete! Cu sprijinul nostru va reuși să devină primarul pe care orașul îl merită!