P Politică

Costi Radulescu: „Liberalii spun lucruri trăsnite, din nou!”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Se pare că liberalii vâlceni s-au apucat de treabă şi pentru că tot nu vin cu nicio propunere constructivă pentru judeţul nostru, au început să inventeze reguli care nu sunt conforme cu legile în vigoare şi asta cu un singur scop, să agite primarii şi, prin dezinformare, să provoace chiar un conflict între primării şi Consiliul Judeţean Vâlcea.

OUG 28 - PNDL este un program gestionat direct de către MINISTERUL DEZVOLTĂRII REGIONALE ŞI ADMINISTRAŢIEI PUBLICE (MDRAP).

Consiliul Judeţean Vâlcea, ca orice altă entitate, a depus mai multe cereri de finanţare pentru anumite drumuri judeţene, pentru care sperăm să primim finanţare. Orice primar din judeţul Vâlcea se poate interesa direct la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) despre stadiul proiectului de finanţare, depus pentru localitatea pe care o reprezintă.

Consiliul Judeţean Vâlcea nu poate juca rolul mediatorului sau sfătuitorului, pentru că ar fi ilegal, iar eu ştiu că proiectul de finanţare este oficial numai după ce este comunicat sub semnătura ministrului.

Da, îmi doresc să modernizăm cât mai multe drumuri judeţene, dar acest lucru sunt convins că nu se va face în detrimentul celor comunale.

Eu am încredere că doamna viceprim-ministru Sevil Shhaideh şi ceilalţi colegi din conducerea ministerului vor aloca judeţului nostru fonduri pentru dezvoltarea echilibrată a tuturor comunităţilor. Aşadar, îi rog pe primari să nu se lase dezinformaţi, iar dacă au nelămuriri mă pot contacta şi le voi explica, în condiţiile legii, absolut orice doresc să ştie. PNDL este un program implementat de Liviu Dragnea, Preşedintele Partidului Social Democrat, din vremea când încă era Ministrul Dezvoltării, iar faptul că PSD lansează şi implementează programe comune pentru România şi pentru Vâlcea este o chestiune care mă bucură şi îmi dă speranţe pentru dezvoltarea judeţului. În ceea ce mă priveşte, rămân în continuare deschis dialogului cu toţi primarii din judeţul Vâlcea, indiferent de coloratura politică, pentru că toţi avem acelaşi interes - dezvoltarea şi modernizarea tuturor localităţilor judeţului VâlceaDe poveşti îngălbenite şi agitaţie în scopuri electorale, cred că vâlcenii s-au săturat. PNL-ule, iarăşi spui lucruri trăsnite!

(Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea, Preşedinte PSD Vâlcea)