P Politică

În atenția Grupului Politic de ”Paradeală” al județului Vâlcea

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Am observat cu câtă disperare ați cășunat pe capul unor primari din nordul județului care nu corespund ca doctrină politică! Am văzut urmările de natură penală și mediatică care au existat pe capul acestora! Am văzut, în decursul anilor, cum au reacționat societățile civile, ONG-urile, #Rezist-urile care au luat atitudine, în numele dreptății, al justiției și al unei Românii ca afară ... pentru teme părtinitoare, partizane. Am văzut multă manipulare și hoție cât cuprinde!

Dar ...

Măi foanfelor, măi Rareșilor, măi golanilor! Când un primar, care corespunde ca doctrină politică, Grupului Politic de ”Paradeală” al județului Vâlcea, și care întreține raporturi sexuale cu o tânără copilă, din comuna lui, în vârstă de 13 ani de ce nu spuneți nimic? Când părinții acestei fete s-au plâns pe la toate ușile, când au făcut zeci de plângeri pe la toate cancelariile de ce nu ați făcut nimic măi Rareșilor?!

Dimpotrivă, dovezile au fost întoarse, au fost combătute de către avocații din grup, s-a transmis familiei că sunt niște oameni nebuni, care au o fată destrăbălată și probabil urmează ca resectivului primar să i se ridice și o statuie pe motiv de instanță morală.

În concluzie ...

Întreținerea de raporturi sexuale cu minori nu se clasează așa ușor, cum a fost clasat dosarul de viol al primarului pentru respectiva fată! Trebuie să rugați ”manivela mediatică” Rareș Bogdan să-i explice respectivului primar că la el în comună trebuie să fie un senior responsabil nu un interlop periculos.