P Politică

După ce a fost trădat de către PSD Călimănești. Mircea Stănculescu ofertat de PRO România – Vâlcea

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Ieri (07.04.2019) reprezentanții Filialei județene Vâlcea PRO România, partidul fostului premier Victor Ponta au lansat în mediul on-line o invitație de înscriere în conducerea acestui for a lui Mircea Stănculescu.

Cităm sursa: „Toată Vâlcea are o valoare politică, de o simplitate și modestie rar întâlnită. Partidul Pro România, filiala Vâlcea invită pe inginerul Mircea Stanculescu, să se alăture luptei ... Intrasigenta dumneavoastră, ne este benefică și vă vrem alături. Vâlcenii vă cunosc ce om bun sunteți, iar Pro România, vă invită deschis să vă alaturati, în mijlocul unor oameni simplii dar care luptă pentru binele oamenilor. Va așteptăm cu drag domnule Președinte Mircea Stănculescu!”

Ing. Mircea Stănculescu este din Călimănești, fost președinte al Filialei județene a Partidului Umanist, consilier local (mai multe mandate în CL Călimănești) s-a evidențiat prin tenacitatea de a-și construi singur drumul politic ajungând mai mereu până în vârf. Alegerile locale din anul 2016 l-au scos puțin de pe linia de plutire politică. A avut încredere în echipa Ilie Amuzan (PSD) și Romeo Vlad (PSD). A mizat totul, dar aceștia s-au dovedit la un loc: trădători, lași, mincinoși, aruncându-l pe Stănculescu în ultima zi de depunerea listelor! Din candidatul cu șanse la primăria orașului Călimănești ajunge să nu se mai regăsească nici măcar pe lista de consilieri, datorită unor oameni pentru care politica nu înseamnă altceva decât o ”curvă pentru satisfacerea intereselor personale!”  

Dezamăgit, dar mai grav ... rănit de niște oameni pe care a vrut să-i ajute, în mesajul cărora a crezut, s-a întors în afaceri unde este un campion, dovedind de atâtea ori performantul management pe care știe să-l construiască.

În final ...

Rămâne de văzut dacă Florin Pandelică și colegii săi reușesc să-l convingă pe Mircea Stănculescu să preia conducerea unei filiale apropiate ca doctrină de viziunea sa politică!