P Politică

Un candidat care încurcă lucrurile la Berislăvești – Nuțu Emanoil (PER)

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Nuțu Emanoil este din Rădăcinești și candidează pentru primăria comunei Berislăvești. Un gospodar născut aici, care și-a petrecut toată viața pe aceste meleaguri, demonstrând prin munca și strădania lui că se pot câștiga bani și poți avea un trai decent și acasă.

În acestă campanie electorală ”nea Marin” este ales și susținut de către una din cele mai bune platforme politice vâlcene, Partidul Ecologist Român, partidul lui Mircia Gutău care își ajută oamenii și este un suport important pentru viitoarele activități administrative ale reprezentanților lor din teritoriu. Iar, tot ca un bonus, campania este coordonată de Samuel Vâlcu cel mai bun strateg politic din panoplia coordonatorilor politici vâlceni.

În acest moment Emanoil Nuțu pornește din poziția a treia în fața actualului primar Nicolae Popescu (PSD, ginerele lui Ion Bușagă) și a lui Viorel Popescu (PNL). Avantajul ecologistului fiind acela că este departe de găștile și cumetriile locale care au sufocat comuna Berislăvești de-a lungul timpului. Pornește lupta fără compromisuri și oameni compromiși în echipa lui electorală. Nu are niciun ascunziș față de niciun proiect eșuat, sau vreo suspiciune de vreun folos la altele. A fost implicat în politica și administrația locală tot timpul, a fost câteva mandate consilier local, a organizat alegeri, a participat la ședințe, iar pentru madatul 2020 – 2024 este atât de liber și nelegat de nimeni atât cât să-i fie suficient să se implice în toate problemele comunei sale. După cum a declarat pentru Cozia-Info: „Sunt multe lucruri care trebuiesc neapărat schimbate, pentru că nu au fost făcute bine. Sunt lucruri pe care le cer oamenii, este atât de simplu să-i asculți și să vezi ce vor, după care să-l faci. Nu cred că trebuie atâtea rugăminți și insistențe ca să faci ceva la care oricum vei ajunge peste câțiva ani. N-am săturat de marile proiecte, de foarte mult tam – tam ca să constatăm că ba se deteriorează, ba se alege praful ... Aducțiunea cu apă s-a făcut foarte rău. A fost introdusă conductă de proastă calitate care plesnește peste tot. Iar în comuna noastră nici până la ora actuală nu s-a rezolvat problema canalizării. Fiecare deversează cum poate pentru că nu l-a interesat pe domnul primar să facă canalizarea! Nu știu din ce cauză, din ce motive ... dar acesta este adevărul.”

 

Localele anului 2020 sunt destul de agitate la Berislăvești, oamenii au asistat la tot felul de regii între ”găștile de interese” reprezentate de oamenii lui Bogadan Săman, oamenii lui Ion Bușagă, oamenii lui Viorel Popescu și sunt destul de bulversați ca să mai înțeleagă cum se așează lucrurile! Emanoil Nuțu – candidat PER a spus: ”Politica în comuna noastră este confiscată! Atâta timp cât Ion Bușagă dirijează totul, nu prea văd cum s-ar schimba lucrurile! Aici, nimeni nu are niciun cuvânt. Vorbești, spui, dar spui degeaba. Acum se vorbește că ar fi o ceartă între Nic și Bușagă, între ginere și socru ... dar nu este nimic real, totul este de fațadă ca să mai potolească gura lumii care a început să discute despre cumetriile acestea de la Berislăvești. Ceilalți contracandidați sunt și ei tot o remorcă agățată la familia Bușagă, care se ghidează numai după jocul intereselor dintre ei. Oamenii, majoritatea, își doresc schimbarea dar le este frică. Bușagă a băgat frica în ei! El a fost omul care s-a răzbunat pe oricine a avut curajul să spună ceva, el a fost omul care le-a făcut rău găsindu-le tot felul de motive.”