P Politică

Ion Stoica (PER) - consilier local al orașului Călimănești: „Trebuie să fim o echipă indiferent de culoarea partidului!”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Ion Stoica este asistent medical de peste 30 de ani, la clinica de Balneofizioterapie din Călimănești. Are 55 de ani și face parte din Consiliul Local al orașului Călimănești, propus de PER (Partidul Ecologist Român). Se află la primul mandat. În anul 2016 a candidat pentru postul de consilier independent, iar acum a ales să facă parte din Partidul Ecologist Român. A absolvit liceul Sanitar în 1984, iar după 1990 școala Postliceală.

Trebuie să fim o echipă indiferent de culoarea partidului!

„M-au atras oamenii care m-au chemat, și pe care îi cunosc din partidul Ecologist, oameni corecți, o echipă frumoasă care a reușit să obțină 4 locuri de consilieri, în condițiile în care filiala din Călimănești s-a înființat cu ceva vreme înainte de alegeri, a fost cea mai frumoasă ,,trupă” din oraș, Partidul Ecologist Român!

Referitor la proiecte, încercăm să rezolvăm proiectele vechi, amenajarea unei piste de biciclete pe faleza Călimănești, Căciulata, Cozia, în parteneriat cu UAT - urile din Vâlcea și Brezoi,  reabilitarea termică a blocurilor care a început, și scăderea costurilor pentru sistemul de colectare al gunoiului. Probleme majore în oraș nu sunt, trebuie să definitivăm proiectul de iluminat public care prevede schimbarea lăpilor cu unele noi, performante, iar pe toată Calea lui Traian îngroparea cablurilor și construirea unei rețele subterane moderne.”

Cozia-Info:  Ce v-a determinat să intrați în politică?

„Faptul că sunt asistent medical, și faptul că am deservit populația din punct de vedere medical am considerat că și, în situația asta, pot să ascult doleanțele locuitorilor, pe care să le expun conducerii orașului, spre rezolvare.

Sperăm ca în această perioadă de patru ani de mandatare, cetățenii orașului Călimănești, să nu regrete că ne-au votat.”