P Politică

Mandat 2024 - Ilie Iulian Călina (PNL)- consilier local al comunei Berislăvești

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Ilie Călina Iulian este consilier local în comuna Berislăvești, are 54 de ani, și se află la al treilea mandat. Primele două mandate le-a avut în PDL, iar în prezent face parte din Partidul Național Liberal. Pe lângă această funcție, Ilie Călina Iulian are propria afacere de comerț.

În legătură cu agenda de lucru a declarat pentru Cozia-Info: „Referitor la proiecte ar fi multe, sunt proiecte care au rămas din mandatele trecute și care trebuie continuate, acum este prea din scurt să discutăm de implementări, deoarece, din acest mandat, până acum, am avut doar 3-4 ședințe. PNL Berislăvești, nu poate face mare lucru, datorită numărului de consilieri care ne situează în opoziție. Deși facem parte dintr-un partid care întotdeauna a vrut binele acestei comune! De asta, aleg să mă abțin de la promisiuni, pentru că orice am adus în discuție am întâmpinat problema banilor, atât în vechiul cât și în actualul mandat. Și este de înțeles pentru că nefiind la putere nu avem posibilitate de decizie asupra fondurilor.

Cozia-Info: De ce PNL?

Am ales acest partid, având în vedere că este un partid de dreapta, și crezând că poate lucrurile merg mai bine, venind oameni mai tineri, cu o gândire așa mai de dreapta, mai multă dorință de muncă, decât să stăm să întindem mâna. 

Cozia-Info: Cu ce probleme se confruntă comuna Berislăvești?

Sunt multe probleme care ar trebui rezolvate, cum ar fi: canalizarea în Berislavești ar fi, nu necesară, foarte necesară de ani de zile, pentru că lumea a evoluat, toată lumea are o baie, lumea nu mai este ca până în anii `90. O altă problemă ar fi și drumurile care trebuie în permanență îngrijite, alături de celelalte probleme edilitare.

Nu le pot promite oamenilor ceva ce poate nu se va îndeplini, sperăm să fie bine acum cu noul primar.Vă pot spune, doar, că avem o agendă încărcată cu tot felul de probleme pe care va trebui să le rezolvăm împreună, un Consiliu Local format din 6 – PSD, 5 – PNL. Noi suntem în opoziție!