P Politică

Virgil Pârvulescu se întoarce în cursa electorală

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Electoralele din 2024 se îndreaptă către ultima turnantă, iar Râmnicu Vâlcea a primit o veste importantă în această dispută, readucerea în cursa electorală a candidatului liberal, Virgil Pârvulescu care restabilește balanța ofertei electorale. În linii mari, taberele politicce râmnicene beneficiază de new entry-ul celor de la AUR, Gutău se unește cu PSD, iar Înalta Curte de Casație și Justiție a dat soluție pozitivă viceprimarului liberal Virgil Pârvulescu pentru incompatibilitatea dintr-o anumită perioadă a mandatului.

Toată lumea se întoarce la portativul politic, dar, de acum vor fi numai două strane: social – democrații lui Costi Rădulescu împreună cu Gutău, iar dincolo același Virgil Pârvulescu trecut prin milioane de ciulini, dar ieșit mai primenit pentru o nouă luptă. O campanie care nu va mai avea trei jucători, nu va mai beneficia de ”jocul voturilor” sau ”susținerea din culise”. Este o campanie în care PSD renunță la calitatea de ”cuvât greu” contopindu-se cu mesajul care nu mai spune nimic al eternului primar. Gutău nu putea da alt final tragediei sale decât prin această cumetrie care vine cu un electorat împărțit. Oameni care:

  • îl urăsc de moarte;
  • alții care beneficiază de mici facilități ale traiului zilnic;
  • alții care îl iubesc pentru felul în care arată orașul;
  • și clienteala mocirlei administrative cu tocuri înalte, șmenari de profesie și complianții lingători de clanțe;

Pentru toate astea a renunțat PSD-ul la munca de două mandate și câștigul de imagine acumulat. A renunțat la ani de management politic și administrativ de bună calitate prestat până acum?! A renunțat la tot ca să-și așeze ambasadele la poalele lui Gutău care vine cu un partid slăbit (PER) și cu o retorică din care nu a schimbat nimic: aceleași blocuri, aceleași Diane și Annabelle și același cartel cu Dan Ploscă și Vețeleanu!

Din povestea aceasta Virgil Pârvulescu scapă de un contracandidat puternic, credibil și cu rezultate remarcabile la nivel de județ care și-a unit deja mesajul cu Mircia Gutău! În fața celui mai important bazin electoral PSD-ul se comportă ca o pasăre împușcată care transmite că nu este pregătită să-și țină zborul!

Virgil Pârvulescu va profita și de acest lucru ...