S Sport

CS Cozia – Călimănești ... sport, circ și politică!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Și în nord metehnele sunt asemănătoare! Sportul reprezintă o rampă de ”agățat”, liana ascensiunii pentru invazia verticală a barbarilor. Barbarii sunt varianta modernă a nepregătiților care ”năvălesc” de jos în sus și preiau locurile de conducere în politica contemporană. De ceva vreme aceștia câștigă în detrimentul trădării oamenilor cumsecade, a intelctualilor care în loc de împotrivire adoptă espectative binevoitoare, se fac că nu văd și nu aud, devenind niște imparțiali care înregistrează și tac. Adică trădează!

Constantin Boriceanu este consilier ALDE în cadrul Consiliul Local Călimănești. Pentru mandatul 2016 – 2020 a fost numit de către acest for președintele CS Cozia – Călimănești, club care aparține U.A.T. Călimănești.

Până să ajungă aici, Boriceanu alături de Nanu Popescu (fost consilier PNL) și alții au construit (în cadrul campaniei electorale 2016) un circ după toate regulile ... circului! Mascarada lor electorală a transmis în mentalul colectiv că în anturajul echipei de fotbal locale toată lumea a vrut numai răul, iar acum a sosit momentul ca ”Boriceanu – salvatorul, Boriceanu – mirobolantul” să pună piciorul în prag pentru reconstruirea managementului financiar și sportiv de la Cozia – Călimănești. După repetabila povară post decembristă mulți au crezut în organizația non-euclidiană ALDE (cum îi numește maestrul Smeureanu) și au oferit dintre voturile de la Călimănești și prietenilor nostri marcați fiecare de existențe inedite.

Cum ...? Domnul Boriceanu este președintele clubului?!

Ca să își desfășoare activitatea decent, clubul are nevoie de un buget de 14.000 lei lunar, însemnând salarii, plată arbitraje, deplasări, echipamente și protocol (celelalte utilități sunt asigurate de către Unitatea Administrativ Teritorială Călimănești). La ora actuală Cozia – Călimănești primește din partea bugetului local Călimănești 8.000 lei/lunar și mai primește din partea singurului sponsor (care sponsorizează fără nicio pretenție) Complexul Casa Românească din Călimănești, suma de 2.000 lei/lunar. Ar mai fi nevoie de 4.000 lei/lunar, bani pe care conducerea clubului trebuie să-i atragă din vânzarea de publicitate a banerelor de pe stadion, prin publicitatea pe tricourile fotbaliștilor, prin sponsorizări directe, vânzări de fulare, tricouri personalizate, etc. exact ce promitea ”Boriceanu – salvatorul, Boriceanu – mirobolantul” pe gardurile stadionului în campania electorală!

Această treabă lăsată pe jumătate face din echipa mare și echipa de juniori ai CS Cozia - Călimănești o ”cârpeală”. O ”cârpeală” care afectează la capitolul imagine, prestanță și protocol. Iar situația a devenit mai acută în contextul în care preșintele clubului nu a mai trecut pe la stadion de ani de zile ...

Boriceanu a adus clubul în stadiul mașinii fără șofer, lăsând CS Cozia – Călimănești nu numai fără management financiar și sportiv, dar și fără conducere! Pentru că mare i-a fost mirarea lui Florin Biserică (părintele unui jucător de la echipa de juniori), care a reclamat neajunsurile din club, să afle de la mine că președinte acolo este consilierul local Constantin Boriceanu (ALDE)!!!