S Sport

Echipa de handbal SCM Rm. Vâlcea va primi 1.000.000 de lei de la Consiliul Judeţean

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

La propunerea Preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, consilierii judeţeni au aprobat joi, 18 aprilie, în şedinţă ordinară, alocarea sumei de 1.000.000 lei, echivalentul a peste 200.000 euro, pentru susţinerea echipei de handbal SCM Râmnicu Vâlcea, câştigătoarea trofeului ediţiei a VIII-a a Supercupei României la handbal feminin 2017-2018.

„Sunt foarte mândru şi bucuros că propunerea mea a primit votul unanim al consilierilor judeţeni, pentru ca echipa de handbal fanion a judeţului Vâlcea să obţină sprijin finaciar, aşa cum am promis. 
Aşadar, continuăm să facem fapte bune şi să fim alături de handbalistele SCM Râmnicu Vâlcea, care merită stima şi admiraţia noastră. 
Mă ţin de cuvânt şi respect parteneriatul încheiat, în urmă cu un an, cu Primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, care a venit atunci cu propunerea de a susţine financiar echipa de handbal, pentru a atinge nivelul de performanţă pe care ni-l dorim cu toţii. 
Vâlcenii merită să aibă o echipă de handbal performantă, care să ducă faima judeţului dincolo de hotarele ţării, asemeni predecesoarei sale Oltchim Rm. Vâlcea”. - Constantin Rădulescu, Președinte Consiliul Județean Vâlcea.