S Sport

După KO – ul din iunie, Marius Popa se pregătește pentru o nouă centură!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Au început antrenamentele pentru un nou meci de centură al luptătorului vâlcean Marius Popa. Este vorba despre centura la 75 kg. categoria box, care se va disputa în gala Road of Glory - Londra în data de 28 octombrie 2023.

Legitimat la Team Rusu Academy din Marea Britanie, sportivul este originar din comuna Berislăvești, satul Scăuieni. A început boxul la Călimănești, în cadrul clubului Vilcart finanțat de omul de afaceri Dumitru Tărășenie. Este căsătorit, are o fetiță și de zece ani locuiește la Londra. În competițiile engleze are disputate, până în prezent, cinci meciuri și este deținătorul centurii K1 la 77 kg câștigată prin KO în repriza a doua, în Gala Kombat London II (30 iunie 2023).

Acum Marius Popa se antrenează în sala marilor campioni, alături de nume consacrate. Este prezent aici și Antony Josua: ”Suntem în aceeași sală îi explic strategia pe care o voi folosi și schimbăm tot felul de impresii despre joc, despre antrenamente. Facem, din când în când, și ușoare exerciții împreună. Faptul că sunt lângă mari campioni, că am posibilitatea să-i observ cum se antrenează mă ajută enorm, mă ambiționează și mai mult!”

Pe 28 octombrie va lupta pentru o nouă centură cu Marcus Warwick, care are disputate peste 20 de meciuri în box și mma și este deținătorul centurii: ”De data aceasta nu mai este K1, o să-mi fie puțin mai greu în ceea ce privește stilul de luptă. În box nu lovești decât cu brațele, dar, așa am început sportul, cunosc bine stilul acesta și sper să fac o impresie frumoasă în octombrie! M-a onorat reacția oamenilor de acasă și a oficialităților care m-au primit cu multă căldură, de acum meciurile mele vor fi mult mai încărcate sufletește! Pentru că nu mai sunt singur, știu că la Vâlcea și acasă la Berislăvești sunt mulți oameni alături de mine ...” 

De la centura trecută a fost prezent în România unde a prezentat centrura în comuna sa natală și a fost primit la Consiliul Județean Vâlcea de către președintele Constantin Rădulescu și primarul comunei natale Berislăvești. Succes Marius Popa! Te așteptăm în octombrie cu o nouă victorie!