T Turistic

Restaurant Perla Oltului din stațiunea Călimănești – Căciulata se întoarce unde îi este locul ... la calitate!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Restaurante mai sunt la Călimănești – Căciulata, dar sunt organizate precum cantinele sociale. Nu la asta mă refer! Vorbesc aici despre un complex de servicii obigatorii pentru conceptul de restaurant:

  • servire de calitate (ospătari conduși de manageri cu experiență)
  • bucătărie cu personal calificat care să ofere o mâncare pe măsură;
  • design plăcut pentru locație și dotări de restaurant;
  • formație cu muzică live;

Hotel Perla Oltului, din zona Căciulata a stațiunii (cazare, restaurant, centru SPA – proprietari familia Perpelea) în ultimii ani scăzuse interesul turiștilor. Administratorii au reorganizat activitatea, de aici, hotărând ca partea de restaurant să fie închiriată unei societăți comerciale care să administreze lucrurile profesionist (coordonator Ciprian Olaru).

Rămâne structura de la Perla Oltului (sală mare de restaurant și braserie) la care se adaugă ospătari coordonați de Ciprian Olaru, bucătari profesioniști (cunoscuți de la Povestea Ceaunului – Vama Veche) și formație live cu program joi, vineri, sâmbătă și duminică. Restaurantul va reintra în circuitul Horeca cu ofertă și servicii de calitate înscriindu-se pe harta destinațiilor de top ale stațiunii Călimănești – Căciulata.

Deschiderea miercuri 23 noiembrie 2022, iar prima petrecere organizată 1 decembrie 2022, ”Petrecem românește” cu meniu de 130 lei / persoană. Relații 0746 – 981.807

Succes Perla Oltului!