C Comentarii

Deputata PSD, Daniela ”Pisy” Oteșanu a tăiat panglica la Mirajul Oltului Călimănești

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

La deschiderea oficială a unui mare proiect deschis în stațiunea Călimănești - Căciulata, PSD Vâlcea a fost prezent într-o organizare impecabilă asigurată de către personalul Consiliului Județean, condus de președintele Constantin Rădulescu. Atmosfera de sărbătoare a Complexului Aqua - Mirajul Oltului, deschis oficial astăzi la ora 11.30, a fost completată de însăși edificiul în sine construit și organizat după un proiect grandios. Cu un personal la ”patru ace” frumos înfățișat în fața invitaților a fost prezentă și ”matracuca” de serviciu a PSD Vâlcea, Daniela Oteșanu venită în fața norodului de la Călimănești pe post de salvator al neamului!

După ce în anul 2015 altă catastrofă politică, Gheorghe Păsat tăia panglica parcului sportiv din cadrul aceluiași proiect, astăzi a venit rândul ca fătuca nevinovată a politicii vâlcene să confiște munca marilor personalități care au realizat ceva aici.

Daniela nu vine niciodată cu mâna goală, ci cu câteva ”femei mironosițe” care au sarcini și de dat cu capul în gură și de dat ochii peste cap ...

Grandoarea momentului, unde au fost prezenți politicieni din conducerea județului alături de Primăria Călimănești a fost colorat de mirobolanta deputată PSD de Vâlcea care a transformat festivitatea de deschidere într-o festivitate internă a PSD.

Trebuie să-i explice și ăsteia cineva!

Că fiecare trib are mitologia lui! Și prea puțin ne interesează pe cei din nordul județului că o fată răsfățată de la Govora, pe care în politică o recomandă familia, este capabilă sau nu să ”dea lumină” printre îmbârligăturile politico – mondene de la Rm.Vâlcea! Mai marii dregători ai județului pot scoate ”icoana” sau ”maimuța” în alte localități (unde supa populară are locul ei de cinste) și unde Daniela ”Pisy” Oteșanu este votată și iubită de electorat ...

În nordul județului sunt oameni care prin multă muncă și multă seriozitate realizează imaginea de brand cu care se mândresc toate cele 89 de localități ale întregului nostru județ.