C Comentarii

Ilie Amuzan exmatriculat din istoria unui mare proiect pe care l-a fondat. Mirajul Oltului – Călimănești

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Astăzi, 25.04.2019, a fost inaugurat Aqua magicul Mirajul Oltului din stațiunea Călimănești – Căciulata. Al doilea SPA cu bazine interioare și exterioare, cu topogane, sală fitness, bar, masaj și saună. Proiectul a fost implementat de către Consiliul Județean Vâlcea care a preluat finanțarea și dirigenția de șantier. Dar până acolo piatra de temelie, proiectarea, aranjamentul urbanistic, designul a fost gândit și ales de fostul primar al orașului Călimănești, Ilie Amuzan în mandatele sale.

Fostul edil ajunsese până acolo încât proiectul respectiv a avut semnată finanțarea (50% fonduri europene, 25% Consiliul Județean Vâlcea, 25% UAT Călimănești). În anul 2012 Amuzan pierde alegerile la Călimănești, iar lucrurile rămân să fie duse la bun sfârșit de următorii conducători politici ai Consiliului Județean și Primăriei Călimănești.

La inaugurarea de astăzi au fost invitate tot felul de ”petarde politice” care nu au avut nicio legătură cu munca grea și anevoioasă de la construcția Mirajului Oltului: Adrian Bușu (ALDE), Gheorghe Păsat (PNL), Daniela Oteșanu (PSD), oameni care și-au atribuit în fața tuturor celor prezenți meritul realizării unui proiect despre care nu au știut ani de zile nici măcar unde se află! Priveam în sală și vedeam ipocrizia politică a acestor vulturi politici și satisfacția cu care mușcau dintr-o pradă furată de la altul. Astăzi la Călimănești a fost servită o porție de furt și minciună din partea unor lași care nu sunt capibili de vreo realizare politică personală. Ascunși mereu în spatele cuiva rânjeau cu rânjetele pătate de urmele prăzii, dar foarte atenți la camerele de filmare ca mesajul să ajungă la electorat.   

Iar fondatorul nu a fost nici măcar pomenit!  

Contactat telefonic Ilie Amuzan ne-a declarat: „Nu am fost invitat! Este păcat că lucrurile ajung câteodată să nu mai fie acel fair play politic și că ne îndepărtăm tot mai mult de adevăr. Consider că fiecare are locul lui în istoria locurilor și cred cu tărie că oricare politician își lasă o amprentă. Cei care sunt la putere astăzi cred că le-ar pica foarte greu să nu fie nici măcar pomeniți la proiectele pe care le fac și se va vorbi peste timp de ele!”