D Dezvaluiri

Spectacolul de Crăciun organizat de Primăria Călimănești – eșec total!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În data de 21 decembrie Primăria orașului Călimănești a trebuit să bifeze, pentru bucuria localnicilor, spectacolul de sărbători pe care l-a intitulat ”Feerie de iarnă”. A fost tocmit pe bani mulți (plătiți din bugetul Primăriei Călimănești) Corul Euphonia și ”Taraful de oraș” din București cu actrița Miruna Ionescu și violonistul Valentin Albeșteanu. Taraf care a venit, de fapt, pentru Primăria Râmnicului în concert pentru ziua de vineri 22 decembrie 2023 când toate intituțiile pregătesc ceva pentru cetățenii lor!

La Călimănești, Florinel Constantinescu a făcut praf, din nou, sărbătoarea Crăciunului care trebuia să fie altfel! Să fie despre Călimănești și organizată cu talente locale, cu grupuri de aici. Aveam atâtea de arătat! Aveam o sală de spectaole frumoasă ... Din anul 2012 de când a venit la conducerea primăriei a distrus sentimentul de implicare locală și doar a bifat evenimentele.

 

Cu viclenia și perversitaea care-l caracterizează Florinel Constantinescu a împușcat doi iepuri dintr-un foc:

  1. S-a achitat de șeful suprem de la Rm.Vâlcea, Mircia Gutău care a dat sens invitației tarafului de la București asigurându-i de încă o reprezentație suplimentară la ”supușii” de la Călimănești.
  2. Le-a spus călimăneștenilor (prin aparatul de propagandă și pupincurism): ”Feerie de iarnă” a fost mai mult decât un spectacol! A fost o călătorie a sufletului, o reîntâlnire cu tradiția și o celebrare a magiei sărbătorilor de iarnă.” Mesaj trâmbițat pe rețelele de socializare și sher-uit de felurite conturi false.

 

Nu a fost nicio călătorie a sufletului! Sala a fost goală, au participat doar câteva persoane din opziție (PSD Călimănești) după care, cadrele și simpatizanții primarului! Badyguarzii, târla de juriști din scutul juridic al primarului, departamentele aduse cu forța, consilierii locali fără expetiză, barmanul – politician, tocurile înalte venite din dragostea de paradox, corul de femei miorlăite de la bibliotecă și Bibi Nistodor – omul care face educația altora, dar nu crede în ceea ce spune!

 

Deznodământ ...

Probabil localnicii nu au apreciat nici lipsa implicării talentelor locale, nici faptul că au pus spectacolul joi.

 

În loc de concluzii ...

Cred că Florinel Constantinescu ar trebui să se oprească din acest Univers sincopat al mandatelor în care se depărtează tot mai mult de călimăneșteni! A venit vremea reconcilierii și renunțării la mijloacele de șantajare a populației, a scutului juridic din banii publici folosit pentru ”paradire”, a prieteniei de paraîndărăt cu cartelul Mircia Gutău care scindează semnificativ partea socială a Călimăneștiului.

Din nou, Simina Nistor - șefa scutului juridic al primarului va trebui să ne comunice oficial cât a costat acest spectacol ”Feerie de iarnă”