D Dezvaluiri

Florinel Constantinescu angajează încă un consilier personal

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

De data aceasta consilierul personal va îndeplini atribuții pe probleme de cultură și promovare turistică.

Începând cu luna septembrie 2017 primarul orașului Călimănești a anunțat că va numi în postul de consilier personal pe domnișoara Gabriela Bercea, ziaristă la cotidianul local Viața Vâlcii, aceasta urmând să îndeplinească atribuțiile de consilier personal al primarului pe domeniile anunțate mai sus. Bercea și-a depus demisia de la ziarul unde lucra și așteaptă să intre în pâine la Călimănești. Salariul suportat de localnici pentru asemenea funcții este în jur de 4000 lei / lunar plus contribuții. Pentru informarea turistică Primăria Călimănești mai deține două centre de informare turistică cu angajații de rigoare, și mai are angajat un city manager în persoana lui C-tin Necșoiu.

Realitatea din culise ...

Prin acest gest Constantinescu arată că cedează în fața presiunilor ”obligațiilor” pe care le are pe la Rm.Vâlcea! Arată că în spatele lui sunt tot felul de cercuri de interese care îl domină ...

În urmă cu trei săptămâni un călimăneștean s-a aruncat după o clădire datorită presiunilor legate de locul de muncă și de acel venit de 900 lei pe care nu-l mai avea! Această tragedie a fost mușamalizată și nimeni nu mai vorbește nimic, nimeni nu a tras nicio concluzie de aici!

Orașul stațiune este încă nearanjat și nepregătit pentru o ofertă turistică susținută, iar Constantinescu ne servește placa ruginită a promovării ...! Să promovezi ce?!

Nu ... această ziaristă are misiunea să-i aranjeze, prin tot felul de siteuri și comunicate, imaginea primarului care începe să scadă!

 

În concluzie ...

Cred că Florinel Constantinescu poate redeveni omul de acum 10 ani, 20 de ani, cu acea carte de vizită frumoasă care l-a ajutat și în campaniile electorale fără ziariste și fără manipulări de culise. Trebuie să țină cont că este primarul tuturor călimăneștenilor și că are datoria să le reprezinte interesele. Cumetriile și jocurile din spate nu sunt pentru Călimăneștiul anilor 2017 care are nevoie de viziune coerentă și aplicarea unei strategii de dezvoltare.

Dar până acolo ... trebuie să-i spunem bun venit domnișoarei ziariste în ”mocirla” de la Călimănești!