D Dezvaluiri

Comportament neprofesionist la Impozite și Taxe Călimănești. Niculina Grigore atitudine de cămătar ...

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Atitudinea ”depășită” a acestei doamne în ceea ce privește impozitele și taxele locale devine, pe alocuri, enervantă! Compartimentul în cauză are destule modalități legale de recuperarare și comunicare a taxelor și impozitelor neplătite, de către societățile comerciale. Nu cred că este oprtun circul ieftin realizat pe holurile primăriei, prin oraș, în piață unde Niculina Grigore te oprește ca să-și etaleze comportamentul de cămătar în numele Primăriei Călimănești. Această instituție are pârghiile ei și are niște limite care nu conduc către hărțuirea plătitorilor de taxe și impozite cu penalități și tot felul de biruri.

Niculina Grigore este consilier la compartimentul Impozite și Taxe locale din cadrul Primăriei Călimănești, o funcție plătită foarte bine. Pentru care a bifat studiile în domeniu pe la școlile și cursurile pe unde a putut, în decursul timpului. Au trecut anii, a mai adăugat câte un curs de perfecționare (unde nu s-a învățat nimic). În cadrul primăriei a fost cuminte și ”miorlăită” pe lângă toți primarii și uite așa a ajuns pe încadrarea de consilier, titular, de unde nu o mai mișcă nimeni până la pensionare. Ba, mai mult, funcționarul cu atitudini de cămătăreasă, funcționarul care își depășește atribuțiile, beneficiază de sporuri, salarii, concedii, asigurări sociale, contribuții la pensie din banii călimăneștenilor, față de care are obligația să respecte niște norme de serviciu!

Dacă Niculina Grigore are o familie, merge la biserică trebuie să știe că așa cum se impune profesional, așa va fi și respectată! De-a lungul timpului am văzut din partea acestei doamne o hărțuială organizată care depășește cu mult normele de serviciu. Este adevărat că la conducerea compartimentului economic al Primăriei Călimănești afost ”pripășită” Georgeta Pripas, venită de nicăieri și care a adus aici un comportament neprofesional din multe puncte de vedere!