E Evenimente

Concurs ”Retro Ski Days” în data de 17-18 aprilie pe pârtia Domeniului Schiabil Transalpina Voineasa

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În acest weekend Domeniul Schiabil Transalpina-Voineasa, pârtie administrată de Adrian Epure, va fi gazda unui inedit concurs: RETRO SKI DAYS!

Concursul este o provocare pentru toată lumea, un concurs distractiv, nu o să fie slalom pentru profesioniști, se poate înscrie orice persoană costumată cu haine retro din anii 60 încoace.

Mai multe informații aflăm chiar de la organizatorul acestui eveniment  Marius Bocan:

„ Toată ideea evenimentului am avut-o de foarte mult timp, și acum ne-am hotărât  să-l realizăm.

Suntem organizația: ”Revolution Kids”,  noi facem în Franța niște super excursii de ski în fiecare an, anul acesta nu s-a mai făcut și ne-am gândit să fie anul acesta primul an în care facem Retro Ski Days, și asta înseamnă că lumea care participă, este recomandat să se îmbrace cu haine mai vechi de schi și snowboard old school din anii 60 încoace. Scopul evenimentului este să fie o competiție mai amuzantă la final de sezon, care de fapt nu-l putem numi final de sezon,  pentru că încă ninge mult, chiar dacă suntem în aprilie. Va fi slalom, concurs de ski, cine schiază mai old school și vor fi și premii date pentru cea mai bună costumație.

Înscrierile se fac sâmbătă, cu cât suntem mai mulți costumați cu atât va fi mai fain și vom oferi premii. Taxa de înscriere pentru concurs este de 50 de lei, nu-i obligatorie, în sensul că, cine vrea să participe la slalom și la toată competiția, își achită taxa și poate să câștige premii dacă va fi pe podium, cine nu, poate să vină doar costumat și să stea pe zonă, să schieze, să se bucure de ceea ce vede.”

Ce include pachetul de premii?

Vor fi niște discounturi pentru excursia noastră din Franța de anul viitor sau când se va putea face cu pandemia. Stațiunea oferă niște vouchere pentru câștigători pentru două zile de ski, din sezonul viitor, pe care câștigătorii pot să le folosească oricând iarna viitoare. Fiind din scurt, deocamdată am obținut doar de la un magazin niște sponsorizări, practic produse mai micuțe, în contextul în care doar acum două săptămâni ne-am hotărât să facem evenimentul. Pe anul viitor vrem să promovăm din noiembrie și să obținem niște contracte și cu alte magazine, dar deocamdată așa este această ediție, fiind din scurt. Avem și echipă de filmare,  de DJ,  va fi muzică,  o să facem un after movie,  o să facem poze, deci va fi fain. Și atunci acesta fiind primul eveniment, o să-l pot folosi ca o imagine a ceva ce a fost deja pentru sezonul viitor mult mai din timp.

După ce oamenii se înscriu, pot să dea o tură, două printre jaloane, să testeze terenul să se obișnuiască . E foarte important de punctat că hainele fac diferența, în sensul că despre asta este vorba, să fie un concurs distractiv și nu cu presiune.

Program:

 Între orele: 09 - 10:30 – Înscrieri participanți

                    11:00 – Start competiție slalom, după slalom va fi în afara jaloanelor, concursul de stil.

De la ora 14:00  va avea loc premierea.  În funcție de câte persoane se vor înscrie la fața locului, vom vedea dacă se decalează sau nu programul.