F Faptul divers

ȘTIRI: Comuna Sălătrucel – 30.08.2021

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Rectificarea bugetului local și actualizarea listei de investiții pe surse de finanțare pentru anul 2021.

În data de 30 august 2021, consiliul local al comunei Sălătrucel a aprobat în ședința ordinară proiectul de hotărâre cu privire la rectificarea bugetului local și actualizarea listei de investiții pe surse de finanțare pentru anul 2021.

Primarul comunei Sălătrucel, Dorel Vasile Ancuța, prin structura de specialitate va urmări ducerea la îndeplinire a prevederilor prezentei hotărâri ce urmează a fi înaintată Instituției Prefectului Vâlcea în vederea exercitării controlului de legalitate.

Omagierea veteranului Roșca Ion

Se aprobă omagierea și înmânarea, cu caracter simbolic a recompensei de 10.000 lei, pentru domnul Roșca Ion, cetățean și veteran de război al comunei Sălătrucel, la împlinirea a 100 de ani din viață.

Cu ocazia omagierii se vor acorda o diplomă, un buchet de flori, un tort, și suma menționată mai sus, contravaloarea acestora fiind suportată din bugetul comunei Sălătrucel, județul Vâlcea.

Achiziționare rechizite

Tot în ședința ordinară din data de 31 august 2021, a fost aprobată acordarea pachetului de rechizite școlare „Ghiozdanul meu" copiilor înscriși în clasa pregătitoare pentru anul 2021-2022, din Școala Gimnazială Nr.1 din comuna Sălătrucel.

Alocare fonduri pentru biserica cu hramul Sf.Dumitru din satul Pătești, comuna Sălătrucel

Ținând cont de cererea nr.4168 din 24 iunie 2021 a preotului Rogoz Vasile prin care solicită alocarea sumei de 10.000 lei pentru finalizarea lucrărilor de instalare a centralei termice la Biserica cu hramul Sf.Dumitru din satul Pătești, consiliul local al comunei Sălătrucel a aprobat în ședința ordinară din data de 28 iulie 2021 alocarea sumei necesare pentru finalizarea lucrărilor.