F Faptul divers

Un prieten care nu ne uită și care promovează Călimăneștiul cu orice ocazie

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Joan Panisello Chavarria este artist ceramic, spaniol, participant la numeroase ediții ale Taberei Internaționale de Pictură desfășurată la Călimănești – Căciulata anual, în luna iulie. Datorită bunei organizări și a prestației profesioniste realizate de reprezentanții Primăriei Călimănești această personalitate a rămas un prieten apropiat al orașului Călimănești. De ceva vreme Joan Panisello Chavarria vorbește în toate participările sale interne și internaționale despre experiența frumoasă trăită la tabăra de aici.

În luna septembrie 2021 pe adresa de email a ziarului am primit următoarea scrisoare:

”Dragi prieteni Români, 
Săptămâna trecută (21 septembrie 2021), canalul TV CAN din Tortosa (Spania) a dedicat acest interviu de 20 de minute unde am vorbit despre participarea noastră la cel de-al 49-lea Congres al Academiei Internaționale de Ceramică care a avut loc la Posio-Rovaniemi, Laponia, FINLANDA în zilele de 22, 23 și 24 septembrie. Am comentat atunci unele lucrări pe care le-am trimis membrilor organizației pentru a le explica Congresului.
De asemenea, am comentat și arătat cele 12 cărți care au fost publicate în România cu lucrările noastre ceramice și unele dintre principalele reviste literare și artistice care le publică și ele.
Am revizuit premiile și evenimentele majore pe care le-am avut de-a lungul vieții noastre și într-un mod special în ultimii 16 ani vorbind cu mare plăcere despre orașul dvs. Călimănești – Căciulata.

Vă mulțumesc foarte mult pentru interesul pe care mi l-ați acordat întotdeauna soției mele și mie. România și tu faceți parte din viața noastră!

Acesta este linkul pentru a viziona emisiunea: https://www.youtube.com/watch?v=xevR2g_UMM0