F Faptul divers

Echipa de fotbal Steaua București a fost prezentă pentru scurt timp la Călimănești

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Ieri, 6.04.2022, clienții restaurantului Dada din stațiunea Călimănești – Căciulata s-au bucurat de prezența în restaurant a echipei de fotbal Steaua București. Personalul alături de clienții prezenți în jurul orelor 13.00 – 13.45 au servit masa alături de vedetele steliste împreună cu antrenorul Daniel Oprița și staff-ul echipei.

CSA Steaua București (Liga a 2-a) dispută în seara aceasta meci în cadrul Play-off cu U Cluj, pe stadionul Cluj Arena, de la ora 19.00. În drumul spre victorie steliștii au oprit la Călimănești și au servit masa de prânz. După cum a povestit pentru Cozia-Info, administratorul restaurantului, dl. Mircea Buganu: ”Nu este o întâmplare! Pentru noi vizitele acestea sunt o obișnuință. Ne calcă pragul, aproape zilnic, nume mari din lumea sportivă, artiști celebri, politicieni. Cu majoritatea dintre ei suntem prieteni pentru că revin de fiecare dată cu plăcere la noi. Pe tot parcursul DN 7 de la Arad la București, orașul nostru, cu restaurantele pe care le are, oferă servicii bune pentru oamenii aflați la drum și din aceste motive am devenit o destinație.”

Este adevărat că pe o porțiune de aprox. 650 km (Nădlag, Arad, Timișoara, Deva, Sibiu, Pitești, București) stațiunea Călimănești – Căciulata este cel mai bine organizat loc pentru popas. Călătorii aflați la drum găsesc aici restaurante curate, bine organizate, mâncare proaspătă și prețuri decente. Călimăneștiul oferind în același timp și un cadru plăcut de popas fiind o zonă bogată cu amenajări urbanistice de interes turistic.