F Faptul divers

Încă o ianugurare la Călimănești. Fostul complex comercial este readus la viață

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Marți, 18 iulie 2023 a fost deschis magazinul SINSAY al brandului polonez LPP România Fashion, în complexul Annabella, fostul complex comercial din zona Călimănești a stațiunii cu același nume (lângă poliție, lângă notariatul Loredana Constantinescu și bineînțeles lângă farmacia politicianului multilateral, Excelența Sa - Sami Vâlcu). Clădirea are parter și două etaje. Prin venirea polonezilor de la Sinsay a fost încheiată renovarea și reabilitarea complexului etalon al călimăneștenilor care a zăcut timp de 30 ani și care astăzi se află în proprietatea omului de afaceri vâlcean Dorina Mutu – Annabella. În clădire: la parter se află supermarket Annabella o investiție de 4 *** stele, care continuă la etajul unu și doi cu două etaje, în suprafață utilă de 1150 mp, încărcate cu oferte ale Sinsay. Managerul de aici a declarat pentru Cozia-Info: ”Cu oferta pe care o avem ne adresăm întregii familii. Avem produse pentru femei de toate vârstele și nu numai haine. Lenjerie, pijamale, accesorii, produse cosmetice. Pentru bărbați accesorii și haine, copiii ... fete, băieți toate vârstele, inclusiv nou născuți sau preadolescenți. Oferta noastră se completează cu articole de casă bucătărie, sufragerie, baie.”

Calitate poloneză la prețuri accesibile

”Avem produse la preț extrem de accesibil, pentru că aceasta este strategia. Avem o cantitate mare de marfă, iar rulajul ne permite să aplicăm un preț mult mai mic.”

Sinsay a ajuns la 86 magazine în toată țara. În județul nostru au deschis un magazin la Horezu, unu la Rm.Vâlcea și urmează să mai deschidă încă unu. Cu cel de la Călimănești au patru. Sinsay Călimănești are opt angajați și în funcție de evoluția vânzărilor mai urmează și alte angajări la un program de șase ore.