I Interviu

Flash - Tiberiu Nistor, consilier local PNL, Călimănești: ”Apa geotermală este bogăția pământului nostru!”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Cozia-Info: Cum comentezi neîncrederea unor cetățeni din Călimănești față de investițiile care se implementează concret aici și care au o reacție sceptică, de neîncredere, chiar violentă în limbaj, față de acestea?

În Călimănești au fost făcute multe investiții, atât de Primărie și Consiliul Local Călimănești cât și de către societățile comerciale cu activitate în domeniul turismului. Toate aceste investiții, precum și seriozitatea administrației locale și îmbunătățirea calității serviciilor, au făcut ca numărul turiștilor să crească an de an, iar orașul stațiune Călimănești să ocupe locul fruntaș în rândul stațiunilor turistice. Mai sunt multe lucruri de făcut în Călimănești, dar un lucru este sigur, suntem pe drumul bun!

Este clar că cei care numai critică nu vor să vadă ce s-a realizat de către Consiliul Local și administrația actuală și că proiectele de dezvoltare pentru care există finanțare, au alte interese decât cele ale majorității cetățenilor din orașul nostru!

Apa geotermala este bogăția pământului nostru de care trebuie să se bucure cât mai mulți locuitori ai urbei noastre, cat și de binefacerile ei. De fapt, știți că și Primăria Călimănești a obținut exclusivitatea forarii și exploatării acestei resurse și așteaptă finanțare pentru forarea a încă două sonde de apă geotermală care vor aduce un mare plus de valoare localității noastre turistice! Această exploatare își propune să aducă un plus de confort termic și în locuințele cetățenilor, aflați în sudul orașului nostru și care cu siguranță vor aduce și un plus de valoare.

În cazul Primăriei este vorba despre forarea unor noi exploatații și nu utilizărea aceleiași exploatări. Ne bucurăm că există critici, la adresa noastră! Considerăm că aceste critici, ne ajuta să devenim mai performanți și să venim în sprijinul cetățenilor noștri dragi, care ne-au dat credit cu votul Dumnealor (am scris cu litera mare, în semn de respect, la adresa cetățenilor urbei noastre).

Sper ca aceste idei să ajungă, sau vor ajunge, la cetățenii urbei cu care ne mândrim și care ne-au acordat toată încrederea și ținem să-i asiguram de întreaga noastră gratitudine!!!