P Politică

Constantin Rădulescu – Presedintele PSD Vâlcea: ”Călimăneșteni, acest oraș superb nu trebuie să fie la stăpân! Trebuie să fie un oraș cu un primar al tuturor!”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În calitate de președinte al Consiliului Județean m-am implicat și mă voi implica în acest oraș, în ceea ce înseamnă atragerea de turiști, dar și în ceea ce privește investițiile pentru oamenii din Călimănești care au nevoie de implicarea unui primar al tuturor celor care trăiesc aici. Cred că Mihai Iacovete, alături de mine, poate construi pentru Călimănești! Ne gândim la cei care trăiesc zi de zi în Călimănești, gândul meu este la ei, gândul meu este să facem investiții în ceea ce înseamnă utilități, drumuri și așa mai departe.

Venim cu minicentura ocolitoare din Rm.Vâlcea 703 L, de la Fedeleșoiu până la Jiblea și începem lucrările la amenajarea acestui drum. Ne interesează foarte tare ca cei care călătoresc pe autostradă să se oprească și în Călimănești.

Votați cei trei trandafiri nu pentru că vrem noi să stăpânim Călimăneștiul. Acest oraș superb nu trebuie să fie un oraș la stăpân, trebuie să fie un oraș cu un primar al tuturor! Ca președinte al Consiliului Județean voi acționa cu bună credință alături de Mihai Iacovete pentru acest deziderat!

 

Articol realizat de către SC Nartz SRL, editorul publicației on-line cozia-info.ro, la comanda PSD – Organizația Județeană Vâlcea, CUI - 21240002