P Politică

Mihai Iacovete – PSD Călimănești: ”Susținem dezvoltarea turismului și vom ajuta, în temeiul Legii, inteprinzătorii noștri locali”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

PSD Călimănești susține cu tărie dezvoltarea turismului și a capacităților de agrement care contribuie la atragerea numărului sporit de turiști. Organizația noastră chiar ar vrea să ajute agenții economici, începând de la informații despre oprtunități de afaceri până la ușurarea birocrației și o asistență sporită pentru întocmirea actelor necesare în acest sens. Lucrul cu Primăria nu trebuie să devină o luptă, o birocrație, o lehamite care să te facă să îți blestemi zilele că ai început o investiție în această stațiune. Trebuie să fim flexibili și deschiși pentru că atragem investitori la Călimănești.

Nu mă rezum la reproșuri, vă spun care este viziunea noastră pentru tot ceea ce înseamnă turism, agrement, investiții, atragere de investitori. Cred că Primăria trebuie să promoveze toate tipurile de afacere turistică în așa fel încât investitorii să beneficieze de susținere garantată, dar și tinerii acestei localități care sunt plecați în străinătate și dispun de ceva bani! Vă dați seama că sunt atrase venituri la bugetul local, se creează locuri de muncă. Dacă turismul merge bine acest lucru înseamnă plus valoare pentru oraș și crearea unui hub turistic care aduce beneficii pe orizontală! Oamenii pot înființa firme de curățenie, de mentenanță, de instalații sanitare, pot deschide afaceri de producție carne, ouă, brânzeturi. Avem în proiect construirea Târgului de săptămână, un proiect modern, care poate avea program permanent.  

Trebuie să le spunem tinerilor care muncesc în străinătate că cea mai oportună afacere la Călimănești este SPA-ul. Locul pentru bălăceală cel mai căutat de turiști. Cu cât este mai dotat, mai aranjat și mai spațios cu atât este mai căutat!

PSD – Mihai Iacovete va susține pe oricine și vom elimina piedicile așa cum am spus.

La fel vom proceda cu impozitele care au fost mărite la maximum datorită lipsei banilor de cofinanțare la proiectele europene. Echipa noastră dispune de management politic foarte bun (președintele nostru C-tin Rădulescu, dl. Ilie Amuzan care în mandatele sale așa a procedat). Știm cum să obținem banii de cofinanțări fără să mai stoarcem de pe spinarea călimăneștenilor. În felul acesta vom putea fi mai flexibili cu taxele și impozitele locale.

Cunaștem Hotărârile de Consiliu Local care impun reduceri de impozit și care nu prea au fost promovate! Când vom câștiga alegerile le vom face publice pentru că sunt ale călimăneștenilor!

Comandat de PSD - Organizația Județeană Vâlcea, CUI 21240002