P Politică

Sesiune de informare despre alegerile europarlamentare la Brezoi

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Joi, 7 martie 2019, de la ora 11,00, o nouă întâlnire cu bibliotecarii  din zona de nord a județului, la sala de ședințe a Consiliului Local Brezoi pentru o sesiune de informare în cadrul campaniei  ”De data asta, EU votez! Dar TU?” Se va discuta despre cel mai importat eveniment al Europei din 2019 - alegerile pentru un nou Parlament European, despre rolul acestuia, atribuțiile și modul de funcționare, precum și alte aspecte tehnice relevante pentru o informare corectă asupra importanței votului din 26 mai.

Centrul de Informare Europe Direct Vâlcea propune, de asemenea, o nouă întâlnire cu tinerii Liceului Teoretic ”Gheorghe Surdu” Brezoi, pentru joi, 7 martie 2019, de la ora 12,00. Elevii din anii terminali vor participa la o sesiune de informare despre rolul Parlamentului European, atribuțiile acestuia, modul de funcționare și alte aspecte tehnice relevante pentru o informare corectă asupra importanței votului din 26 mai.

Evenimentul, ca parte a campaniei ”My first vote for Europe” pentru tinerii aflați la primul lor vot, este realizat în parteneriat cu Universitatea ”Constantin Brâncoveanu” care încearcă să aducă lămuriri despre cel mai importat eveniment al Europei din 2019 - alegerile pentru un nou Parlament European.

Moderatoarele acestor întâlniri Dana Radulescu si Ioana Mazilu-Manolescu, consilieri de comunicare Centrul EUROPE DIRECT Vâlcea, oferă o sesiune foarte interesantă despre aceste alegeri, construită prin discuții libere cu posibilitatea adresării de întrebări. Proiectul este finantat de Reprezentanta Comisiei Europene în România și Consiliul Judetean Vâlcea.