P Politică

Emilian Frâncu – surpriza unui candidat cu expertiză

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Unul dintre cei mai buni politicieni vâlceni se întoarce în politică. Publicist, om de televiziune, fost senator, deputat, președinte de partid, primar, Emilian Frâncu a făcut parte din politica de top a județului Vâlcea, fiind de altfel, printre vârfuri, omul care ani de zile s-a aflat în fruntea deciziilor acestui județ.

Eficiența și promtitudinea politicianului Frâncu au rămas mărturie pentru cartea de vizită politică cu care se întoarce de fiecare dată în fața electoratului. Emilian Frâncu a susținut primari și unități administrativ teritoriale cu fonduri, cu proiecte eficiente care astăzi se află deja implementate. A susținut proiecte pentru școli, biserici, agrement, etc., iar oamenii își amintesc cu plăcere de inaugurările petrecute cu bucurie.

Astăzi, politicianul care a reconstruit din temelie filiala unui partid important din județul Vâlcea și l-a adus la o cotă de eficiență din care mai profită încă, se întoarce pe listele parlamentare alături, în mare parte, de colegii cu care a fost campion (Tăriceanu, Vozganian, Ponta, etc.). Managerul cu eficiență politică demonstrată va strânge rândurile în cadrul PRO România, Filiala Vâlcea și va participa la reconstrucția unei platforme politice alcătuită din oameni cu expertiză în acest sens, Frâncu cunoscând foarte bine acest mecanism.

A început lupta pentru Parlamentul României, iar în tableta de astăzi candidatul pentru Camera Deputaților prezintă chestiunile importante pe care le va implementa în domeniul agricol:

  1. Construcția unor centre de colectare și prelucrare a legumelor și fructelor;
  2. Reamenajearea sistemelor de irigații prin decolmatarea vechilor canale și achiziționarea unor instalații noi;
  3. Oferirea de credite economice pentru achiziționarea de utilaje agricole de către micii fermieri;
  4. Susținerea produselor românești care să fie comercializate de marile lanțuri de magazine;
  5. Apariția unui program guvernamental care să susțină agricultura ecologică;

 

Publicat online de SC Nartz SRL în cotidianul Cozia-Info, www. cozia-info.ro. Comandat de Pro România Vâlcea CMF - 11200008