P Politică

Nu uităm ce a făcut Gh. Mihăilescu (PSD) pentru stațiunea Călimănești

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Au trecut patru ani de mandat parlamentar, 2016 – 2020. Astăzi, nu numai ziariștii, ci cu toții tragem liniile peste comentariile celor patru ani de guvernare politică din Parlamentul României. Au fost social-democrații, liberalii, au fost USR-iștii, oamenii lui Ponta, ALDE, băsiștii din PMP și odată cu guvernarea lor problemele de zi cu zi pe care autoritățile locale au sperat să le împlinească alături de acești politicieni.

În nordul județului în afară de PSD nimeni nu ne-a ajutat cu absolut nimic! Liberalii care au fost la putere, au avut reprezentatul cel mai vocal, născut în nordul județului (Cristian Buican) dar nu au făcut nimic! Și probleme erau ...

În comentariul de astăzi mă opresc la domnul Gheorghe Mihăilescu (PSD), care în acești patru ani a avut un mandat de Director General al Romsilva România. Unitatea Administrativ Teritorială Călimănești (condusă de un primar PNL) s-a luptat de ani buni să implementeze un proiect de agrement turistic numit Adventura Park și avea mare nevoie de Romsilva pentru aprobarea unui schimb de terenuri în suprafață de 20 ha., ca să poată cere finanțare. Până la venirea domnului Gh. Mihăilescu (în fruntea Romsilva) toată lumea ne amâna, acest proiect depășind, ca intenție de implementare, deja, un ciclu electoral de patru ani. Ba mai mult, pe tema pădurilor, Garda Forestieră a încercat să deschidă un dosar penal pentru primarul orașului Călimănești, Florinel Constantinescu pentru infracțiunea de construire a celebrului drum de Cură Balneară, situat între parcurile Călimănești și Căciulata. ”Mutrele de martiri” din Garda Forestieră  nu au ținut cont că acel drum a fost construit de către Guvernul României de la conducerea anilo 1850 când și atunci, stațiunea Călimănești – Căciulata era un brand balneoclimateric de renume internațional!

 

Gh. Mihăilescu a ajutat orașul Călimănești să finalizeze ultima bucată din planul zonal – Resort Ostrov de care se vor bucura nu numai localnicii și toți oaspeții din toată țara. Primăria a realizat un circuit de agrement și tratament format din:  1.Casa de Cultură / 2. Mirajul Oltului – SPA / 3. Parcul central cu baza de tratament Hotel Central / 4. Adventura Park – 20 ha (în pădurea din spatele parcului) / 5. Clinica de balneofizioterapie a CJ Vâlcea / 6. Șase hotelui noi cu restaurante și zonă de piscine (Ostrov, Zorilor, Complex – frizerie, fosta librărie, clădirea PTTR, complex Annabella) / 6. Insula Ostrov cu mănăstirea de maici de aici / 7. Două debarcadere pe lacul de acumulare al Oltului pentru vaporașe și ambarcațiuni de agrement;

 

Gheorghe Mihăilescu candidează din partea Organizației PSD Vâlcea pentru Senatul României. În ciuda intersecțiilor istorice în care mulți politicieni și-au pierdut intențiile de evlavie și care acum, în ultima lună, își amintesc că poporul este atât de important încât vor face cele mai curioase mutații ale speciei umane pentru bunăstarea lui, am vrut să știți că mai sunt și politicieni care au luat decizii importante din timpul mandatului. Astăzi Gh. Mihăilescu nici măcar nu amintește despre acest lucru, dar ... cu siguranță privește mândru către intersecția istorică unde a lăsat numele scris pe o filă. Succes!

 

 Realizat de SC Nartz SRL, comandat de Partidul Social Democrat Filiala Vâlcea, CMF 11200020