P Politică

Problema nr. 1 din Cronica Consilierului este ignorată de către C-tin Boriceanu, consilier local la U.A.T. Călimănești

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În toate interviurile de presă consilierii locali, inclusiv Boriceanu (PNL) declară apăsat că au venit în acest for politico-administrativ al Primăriei Călimănești ca să ajute la rezolvarea problemelor cetățenilor. În data de 12 martie a.c. publicația Cozia-Info, în calitate de cetățean, a venit cu o problemă pe care a prezentat-o public consilierului local C-tin Boriceanu. Este vorba despre o haită de cinci câini pripășită la blocul cu 7, din asociația de locatari nr. 2 care au devenit foarte periculoși având la activ zeci de victime. Câinii stau ascunși pe sub mașinile parcate și mușcă trecători, turiști, musafiri, copii, etc. Acești câini nu sunt aduși noaptea pe furiș de către oamenii răi care îi eliberează din portbagajele mașinilor, au fost pripășiți aici de către un locatar, Constantin Ghidarcea care crește găini în condominiul blocului (sub balcon) și care are interesul (ca la stână) să fie și câinii de apărare. Uitând că trăiește în civilizație, în centrul unei stațiuni turistice acesta se comportă precum cunoscutul ”Capra de la munte” ...

Boriceanu, care este la al treilea mandat, trebuie să rezolve această problemă care ține legal, atenție, de Consiliul Local Călimănești. Normele de punere în aplicare, procedura de ridicare a câinilor, sterilizarea, cazarea acestora în padocuri, etc. trebuie să o explice C-tin Boriceanu pentru că este consilier și reprezintă interesele noastre. Și tot domnia sa trebuie să ne spună ce măsuri a demarat? Dacă mai sunt sau nu mai sunt padocurile, cine nu vrea să ridice câinii?, de ce?, etc. (Articol scris de Dăescu Chirea Narcis)

 

Boriceanu nu are nicio legătură cu politica și administrația precum nu am eu cu șofatul

Am citit textul lui Narcis Dăescu Chirea, despre consilierul local Constantin Boriceanu. Am văzut că se fac treceri în revistă referitoare la trecutul, prezentul sau viitorul politic al consilierului. Le-aș evita, Narcis. Pentru ce?! Costică Boriceanu va trece, după cum îi va suna interesul personal, prin tot spectrul politic precum glonțul prin capul unui sinucigaș. Ce o să facă redacția Cozia Info în 2027, spre exemplu? O să amintească toate partidele politice din care a făcut parte Costică al nostru? Vă va trebui ditamai lista.

Omul n-are nicio legătură cu politica și administrația precum n-am eu cu șofatul (uite, ca să-i dau apă la moară am intrat în sectorul său). Care stângă? Ce dreaptă? Boriceanu e de sens giratoriu, semnalizează într-o parte și virează în alta. Pus la remorca politicii locale a intrat de trei ori în Consiliul Local. Nu-l certa că și-a luat costum nou și ochelari de intelectual. Dacă aude de dimineața și până seara că e ,,domn profesor”, nu-i normal să se comporte ca atare? Boriceanu are o tehnică nativă pe care o folosesc des cei care se descurcă în politică și administrație fără să aibă prea multă școală și pregătire de specialitate la activ. E viclean. Chiar pervers la o adică. Eu pariez pe politicianul gen Costică Boriceanu pentru că nu e un exemplar unicat. Provine dintr-o specie care are corespondenți și la Râmnicu Vâlcea și la București. E vremea lor! (Articol scris de Crișu Popescu)