P Politică

Umaniștii vâlceni susțin și ajută comunicarea cu rudele plecate în străinătate

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal (PPU-SL) a lansat un proiect de susținere pentru familiile despărțite de plecările în străinătate, numit: ”Părinții aici, copiii pe meleaguri străine!” Sunt sprijinite, în acest fel, comunicarile cu copiii plecați la muncă pe alte meleaguri cu ajutorul conexiunilor on-line.

Inițiatoarea proiectului, deputatul PPU-SL, Ana Loredana Predescu a vrut să înlăture accentuarea izolării fizice și sociale în contextul pandemiei de COVID 19, adresându-se persoanelor vârsnice, părinți, rude care nu au acces la internet și tehnica modernă de comunicare: ”Este un proiect care a fost dezvoltat dintr-o nevoie a persoanelor în vârstă și pentru că doctrina Partidului Umanist are în centru omul și nevoile sale, nu avem cum să nu ne gândim la persoanele în vârstă ai căror copii sunt plecați în străinătate cu care i-au legătura din ce în ce mai greu.” A declarat deputatul Ana Loredana Predescu.

În județul Vâlcea, punctul de contact pentru acest proiect este sediul PPU-SL situat în Rm.Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr. 148 (în zona liceului Mircea cel Bătrân) care a pus la dispoziție o echipă coordonată pentru stabilirea contactelor vizuale. Persoana de legătură este Răzvan Stănică, secretar general PPU-SL Vâlcea (0740-487641).

La cerere, umaniștii se pot deplasa și în teriotoriu la domiciliul persoanelor care sunt în imposibilitatea comunicării cu rudele lor.