P Politică

FLASH Florinel Constantinescu: „Până la urmă alegerile din PNL sunt un mecanism democratic, chiar dacă avem impresia că trebuie să se oprească timpul în loc!”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Evenimentele politice la nivel național se pretrec sus, dar ne afectează și pe noi! „Tot ce se peterece este normal, poate perioada este rău aleasă! Suntem la guvernare, noi primarii așteptăm foarte mult repornirea unor posibilități de finanțare a proiectelor pe care le avem. Este rău că dezbaterile acestea s-au făcut mai mult public decât în interiorul organizațiilor. Ca o concluzie pot spune că sunt câteva lucruri cu care ne confruntăm și pot să spun că nu sunt deacord cu ele.

Dar, din când în când sunt alegeri! Pentru că acesta a fost motivul tuturor discuțiilor din PNL. Suntem obișnuiți și nu prea cu aceste alegeri, avem impresia că nu trebuie sau că ele deranjează și că opresc din drum lucruri deja pornite. Până la urmă așa este! Pentru că acest mecanism democratic încă nu s-a așezat bine în societatea noastră, iar unde se petrec, aceste alegeri, avem impresia că trebuie să se oprească timpul în loc ...” a declarat primarul orașului Călimănești pentru Cozia-Info