S Sport

Demonstrație de ”elită” la poligonul de tir sportiv El Condor din Budești

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Miercuri, 16 noiembrie și joi, 17 noiembrie la poligonul de tir sportiv din Budești se va desfășura workshop-ul special ”Pregătire tactică pentru ofițerii operativi în teren”, organizatori Asociația sportivă El Condor din Rm. Vâlcea, administrată de Laurențiu Trașcă și The Iunic ”780” – Dani Butingher (luptăror în trupe speciale). Tematica celor două zile pune în lucru principii de bază și forme de tragere din mișcare (tragere tactică) ale diferitelor structuri operative ale serviciilor de securitate din Israel (Yamam, Lotar, Mista Aravim) care se vor întâlni cu luptători ai anumitor structuri speciale din România (Cluj, Piatra Neamț, București, Vâlcea). Pe toată perioada acestei sesiuni de pregătire se vor utiliza arme Airsoft, replică cu cele de foc. Cât și arme demo. Va fi prezent la poligonul din Budești și Amnon Maor, consultant și instructor al forțelor de operațiuni speciale ale IDF și Poliției din Israel.

Este prima acțiune care debutează, cumva, la poligonul de tir sportiv El Condor din localitatea Budești. Poligonul se află pe ultima sută de metri până la inaugurare, un complex cu o întindere de 4 ha care va oferi publicului larg, iubitorilor de arme, posibilitatea practicării acestui sport. Prima și singura investiție în județul Vâlcea de acest fel pune la dispoziție o hală pentru pistol cu mai multe piste de tragere, un poligon deschis pentru talere și un poligon subteran de carabină, de 106 ml, construit la cele mai înalte standarde.

În data de 16 – 17 noiembrie, începând cu orele 10.30 aveți posibilitatea să vedeți la lucru trupe speciale și luptători adevărați. Intrarea este liberă, pentru relații suplimentare 0754 – 608.404