T Turistic

Dragă PNL-ule, dacă o mai tărăgănezi mult, turismul din județul Vâlcea moare de mâna ta!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Vâlcea este un județ în care se face turism tot anul. Da, Vâlcea este județul turismului total! Însă, ce vedem noi în această perioadă? Vedem hoteluri și restaurante închise, terase efectiv chinuite de măsuri aberante, insuficient explicate și care, din păcate, de cele mai multe ori, nu se respectă. Nu se respectă, nu pentru că oamenii nu ar vrea, ci pentru că aceștia, pur și simplu, nu mai știu ce să facă.

Ne-ați amețit total, pe toți! Nu sunteți clari, conciși și nu știți ce vreți de la operatorii din domeniul HoReCa.

Treziți-vă, liberalilor, altfel veți distruge turismul din județul Vâlcea! Hotelurile, pensiunile, restaurantele și toți cei care operează în acest domeniu au nevoie de sprinjin prin măsuri concrete, nu doar prin șomaj tehnic. Totodată, au nevoie de sprijin printr-un mod clar și transparent de prezentare a măsurilor pe care trebuie să le ia atunci când deschid hotelurile sau terasele.

În rândul hotelierilor există o teamă în a-și deschide porțile. Cum poți deschide un hotel dacă nu poți deschide și restaurantul?

Prin această bâlbâială continuă, prin aceste măsuri încețoșate, guvernul liberal nu face altceva decât să omoare întreg turismul din județul Vâlcea, inclusiv turismul balnear.

Turismul balnear este extrem de important pentru noi. De ce Ministerul Muncii prin Casa de Pensii nu a intervenit până acum să știm foarte clar când vor veni turiștii cu bilete la tratament? În județul nostru, turismul balnear reprezintă o componentă importantă a cifrei de afaceri a celor care au hoteluri și pensiuni, în cadrul cărora se face recuperare.

Stațiuni precum Călimănești, Băile Govora, Băile Olănești sau Ocnele Mari pot fi efectiv distruse pentru că, nici până în acest moment, nu se știe foarte clar când vor primi turiști cu bilete la tratament.

Era absolut necesar ca acești turiști să fie lăsați să vină, reprezentând o gură de oxigen pentru agenții economici, dar și un mod prin care turiștii puteau să își trateze afecțiunile cu apele minerale de la noi, de la Vâlcea.

Nu ați făcut nimic și nu faceți nimic! Suntem în prag de dezastru, iar acest lucru se întâmplă din cauza voastră, PNL-iștilor!

Voi sunteți interesați doar să vă puneți în funcții acoliții, să vă plătiți lipitorii de afișe și pe cei care, astăzi, vă declară susținerea și vă pupă mâna!