T Turistic

Casa Românească din Călimănești, cel mai bun complex turistic – vacanțe minunate, locuri fascinante!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Extrem de rafinat și elegant ”Complexul Turistic Casa Românească” din Călimănești - Căciulata, în perioada pandemiei COVID a fost cel mai bine organizat complex turistic din stațiune. Situat la ieșirea din defileul Văii Oltului, într-un peisaj de o frumusețe rară, prin conducerea asigurată de profesioniști este destinat să corespundă tuturor așteptărilor, oferă servicii la cele mai înalte standarde, îmbină spiritul tradițional cu mijloacele moderne de cazare și facilități ce oferă oaspeților momente memorabile! În ciuda tuturor restricțiilor Casa Românească a știut să construiască imediat ce a trebuit construit ca să ofere turiștilor distanțare, siguranță. Acum, complexul se pregătește de minivacanța de Paște și cu această ocazie administratorul, Andrei Vasile a declarat:

Cozia-Info: Cum pregătiți Paștele în contextul interdicțiilor Covid?

 „Avem niște pachete făcute din ianuarie, și având în vedere faptul că vor fi  terasele deschise, sunt în aer liber cu respectarea distanțării și măsurilor de  prevenire a răspândirii cu noul coronavirus, o să desfășurăm pentru cei cazați în limita programului care este impus, sau care va fi atunci impus de către autorități. Aceste pachete, nu este ceva atipic, dar încercăm să satisfacem nevoile clienților în măsura în care se poate acest lucru.”

Cozia-Info: Cum sunteți organizați în cadrul complexului ca să faceți față numărului mare de solicitări?

„Păi, nu știu dacă este chiar un număr mare, pentru că acum de când suntem în valul 3, am scăzut puțin cererea. Nu pot să zic că suntem la capacitate maximă, ca să nu facem față cererilor. Au început să fie într-adevăr cereri în sezon pentru cazare, dar nu este atât de aglomerat încât să nu putem face față.”

Cozia-Info: Ce tipuri de servicii le oferiți potențialilor clienți?

„Pe lângă binecunoscuta noastră „cramă-restaurant”, am deschis de o săptămână, dar, doar în weekend și terasele. Avem piscina exterioară care este cu apă geotermală și a funcționat toată perioada iernii, apa fiind caldă, avem piscină interioară care funcționează doar pentru cei cazați, cu respectarea unor norme care presupun mai multe lucruri din punct de vedere al dezinfectării și al numărului de turiști care pot intra o dată.”

Cozia-Info: Cât de mult vă ajută oamenii din jurul dumneavoastră? Știu că sunteți o echipă extrem de unită și profesionistă.

„Da, asta așa este, putem spune că avem o echipă acolo care în ultimii ani s-a  sudat mult mai bine și de la care am speranțe mai mari pe viitor pentru planurile pe care vreau să le îndeplinesc acolo. Cum să ne ajute? Ne ajutăm unii pe alții, și fiecare face ceea ce are de făcut.”

Cozia-Info: Ce le-ați spune celor care, indiferent de eveniment, aleg „Casa Românească” ?

„Îi așteptăm bucuroși și prefer să nu spunem prea multe, ci să-i surprindem plăcut așa cum am făcut-o de fiecare dată. Le doresc tuturor multă sănătate și să trecem cu bine peste această perioadă  care ne încearcă pe toți, și să ne vedem cu toții sănătoși!” a declarat Andrei Ștefan Vasile, patronul „Complexului Turistic Casa Românească” din Călimănești!