T Turistic

Încă se schiază pe domeniul Transalpina-Voineasa – stațiunea montană perfectă pentru o minivacanță!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Domeniul schiabil Transalpina-Voineasa, cel mai spectaculos  şi printre cele mai moderne domenii schiabile din România! Ascunsă în inima Munților Lotrului în județul Vâlcea, este stațiunea montană perfectă pentru o scurtă escapadă de weekend! Este căutat de schiori pentru cei șase kilometri de pârtii, dar și de turiștii dornici de relaxare și peisaje încântătoare.

Administratorul Adrian Iepure, ne povestește cu ce surprize sunt așteptați turiștii care vor să petreacă aici sărbătorile de Paște, și nu numai:

Săptămâna viitoare nu am lansat nimic oficial, dar o să avem invitați pe Nea Mărin, Liviu Vârciu și toți cei care sunt în echipa lor. Aceștia vor fi cazați la pensiunea noastră  din Voineasa ”Edelweiss” și se pot bucura atât ei, cât și cei care ne urmăresc de condițiile de schi de pe Transalpina. În ceea ce privește Paștele, da, într-adevăr, de la început ținta noastră a fost să putem funcționa de Paște, să se poată schia, doresc să informez pe această cale că se va schia în condiții foarte bune.

Am avut și un ajutor din partea „Domnului”, și anume că a nins foarte mult anul acesta și condițiile atmosferice au fost în favoarea noastră.”

Beneficiile evenimentelor organizate pe pârtie:

„În primul rând, cred că beneficiile sunt de cele mai multe ori de partea clienților și a turiștilor noștri, pentru că pot beneficia la sfârșitul lunii aprilie  de condiții foarte bune de ski.

Sezonul acesta am încercat într-un fel sau altul, să ne ridicăm la înălțimea  așteptărilor turiștilor noștri. Bineînțeles că tot timpul este loc de mai bine, și bineînțeles că sezonul viitor o să încercăm să venim cu condiții mult mai bune și în ceea ce privește deschiderea celorlalte tronsoane și anume tronsonul 2 telegondolă și pârtia de sub telescaun. O să facem toate eforturile ca instalațiile să funcționeze inclusiv vara și anume cele două tronsoane, telegondolă.  O să organizăm în acest sens și o să amenajăm anumite trasee de biciclete. Vreau să transmit prin intermediul dv. că nu vom accepta sub nicio formă partea motorizată în golul alpin,  totul va fi ecologic.” A declarat, Adrian Iepure,  administratorul Domeniului Schiabil Transalpina -  Voineasa.