T Turistic

Crăciun magic la Casa Românească din stațiunea Călimănești – Căciulata

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Marea majoritatea românilor petrec Crăciunul în familie. Ei bine, cei care au ales Complexul Casa Românească din Călimănești au avut o ofertă mai mare decât familia: tradiții, cazare bună, muzică live, bucate alese de sărbătoare, răsfăț în piscinele termale.

Sărbătoarea a debutat pe 24 decembrie când echipa de la Casa Românească a pregătit piscinele, saunele și toată relaxarea. După care seara, restaurantul primitor a fost ocupat de musafirii care au putut comanda ”a la carte” o gamă variată de bunătăți. A cântat Simona care a ridicat sala în picioare, Alin Sandu a făcut show la acordeon, Ada a cântat muzică lăutărească, iar Pamfil ”a rupt” tobele și a fredonat împreună cu toată Casa Românească ”Vorbește lumea că-s ștrengar”!

Seara magică de ”Crăciun în familie”, a celui mai titrat complex turistic al stațiunii Călimănești – Căciulata, a continuat prezentând un concert de colinde susținut de grupul Osana al Filarmonicii Rm.Vâlcea. Totul a fost magic, elegant și în spiritul lui Moș Crăciun care parcă își trimisese Crăciunițele să servească printre musafiri cu ulciorul nesecat al bunătăților! Seara s-a încheiat ...

Sâmbătă, după ce toată lumea a lenevit mai către prânz a fost organizat prânzul festiv unde a fost tăiat porcul și pregătit tradițional împreună cu turiștii (pomana porcului, șoric, tranșat, pârlit) totul a făcut parte din ofertă. A urmat răsfățul piscinelor după care, seara, s-a repetat distracția împreună cu Pamfil, Simona, Alin, Ada și Bebe.